language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off
juttatás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Albérletre, fogászati kezelésre és Erzsébet-utalványra is költött a BM uniós pénzből

Két projektre összesen 8,8 milliárd támogatást kapott a Széchenyi 2020 program uniós forrásaiból a Belügyminisztérium, az Átlátszó birtokába jutott információk szerint ugyanakkor az eljáró hatóság szabálytalanságokat talált mindkét projekt kapcsán. Úgy tudjuk, hogy albérleti költségeket, fogászati kezelést és Erzsébet-utalványt is el akartak számolni a személyi jellegű kifizetések között. Végül több mint 24 millió forintot kellett visszafizetni a szabálytalanságok miatt, a pénzt azonban végül minden valószínűség szerint nem a Belügyminisztériumnak kellett előteremtenie.

20 milliárd jutalmat szórtak ki a választások környékén a minisztériumokban

5-6 ezer minisztériumi dolgozót jutalmaztak meg az uniós pénzek kifizetésének felpörgetéséért. Az se baj, hogy nem érkeztek meg Brüsszelből a pénzek.

Lázár áprilisban újabb kétmilliárd forintot szórt szét az emberei között

A közigazgatásban eddig példátlan összegeket osztottak szét a választások környékén négy minisztériumban, ennek részleteit cikksorozatban mutattuk be. Az azóta leköszönt Lázár János Miniszterelnökségén dolgozóknak összesen 3,3 milliárd forintot fizettek ki rendes bérükön felül – derült ki a kancelláriának a 24.hu közérdekű adatigénylésére adott válaszából.

Példátlan pénzosztás ment a választás előtt a minisztériumokban

Több mint kétezer emberét jutalmazhatta meg Balog Zoltán még emberi erőforrások minisztereként a választás előtt. Fejenként átlagosan 2 millió forint volt a bónusz.

Úri muri - Játék a kastélyokkal Fidesz-módra

Kormányközeli körökben népszerűvé vált a kastélyvásárlás, és ezzel egy időben rugalmassá tették a felújítások elszámolhatóságának határait.
Találatok: [6]  Oldalak:   1