Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
A3 Express Kft. [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Forrong a terézvárosi polgármester az ingatlanügy miatt

A VI. kerület polgármester a Fidesz-KDNP-frakció nevében felszólította az MSZP-t, hogy az Andrássy út 3. szám alatti épület eladása ügyében meggyanúsított két szocialista képviselő távozzon a közéletből.

Vádat emeltek az Andrássy út 3. ügyében

A Fővárosi Főügyészség az Andrássy út 3. szám alatti terézvárosi ingatlan értékesítésének ügyében különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt összesen 14 személlyel – köztük 13 önkormányzati képviselővel, valamint az akkori aljegyzővel – szemben emelt vádat.

Négy éve harcol igazáért a Postamúzeum

Nyolc tárgyaláson van már túl a per, amelyet a Postamúzeum indított azért, hogy bíróság mondja ki: szabálytalan volt, és semmisnek tekinthető a pesti, Andrássy út 3. szám alatti palota 2004-ben történt eladása.

Ötmilliárd dalolva ment el

Harmadáron kelt el 2004-ben egy hárommilliárd forint értékű belvárosi ingatlan, a Postamúzeumot is magában foglaló Andrássy út 3. számú ház.

Bezsebelt paloták

A Heti Válasz számításai szerint 3-3,5 milliárd forintot bukott az Andrássy úti palotabizniszen a Verók István vezette terézvárosi önkormányzat.

Leértékelt sugárút

Az Andrássy út három éve tartó privatizációjának záróakkordja: a VI. kerületi önkormányzat most a Hunyadi teret is "hasznosította". Az ismeretlen Marshall-szigeteki stróman zsebre vágta a Vásárcsarnokot, majd eltűnt a tetthelyről.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI