Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
„Bábolna Shagya” Közhasznú Alapítvány [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Intő az ügyészségtől: szabálytalanul utalta át a milliókat az MSZP-s

Szabálytalannak minősítette a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Horváth Klára, Bábolna polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő egyik tavaly nyári ügyletét.

Ismét feljelentették a polgármestert

Egyik feljelentés a másik után érkezik Horváth Klára, Bábolna szocialista polgármestere, országgyűlési képviselő ellen a különböző ügyészségekre. Ezúttal információink szerint a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés tervezi azt, hogy a Legfelsőbb Bírósághoz fordul a polgármester lapunk által nyilvánosságra hozott azon ügyében, ami egy bábolnai közhasznú alapítvánnyal volt kapcsolatos. A megyei önkormányzat beadványában ismeretlen tettes ellen sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést.

Parázs hangulat alakult ki Bábolnán

Bábolna önkormányzati lapjában üzenget munkatársainak Horváth Klára, a város polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő. Decemberben azzal vádolta meg az általa vezetett Shagya Alapítvány felügyelőbizottságának elnökét, hogy tájékozatlansága miatt kifogásolta egyszemélyes akcióját, amellyel 9,6 millió forint közpénzt utalt át egy magáncégnek.

Tovább bővült a bábolnai botránykrónika

Több mint harmincötmillió forintot kell visszafizetnie a bábolnai lovasiskolának. Az oktatási intézmény fenntartója a „Bábolna Shagya” Közhasznú Alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke Horváth Klára, a város polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI