Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Admiral Tours Kft. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Gergényi: Én hihetetlen módon hiszek az igazságban

Hisz az igazságban, a törvényességben, a törvényekben és bízik az országos rendőrfőkapitány bölcsességében – jelentette ki Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány a Magyar Televízió reggeli műsorában.

Gergényi hisz a maga igazában

Hisz az igazságban, a törvényességben, a törvényekben és bízik az országos rendőrfőkapitány bölcsességében - mondta Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.

Gergényi hisz az igazságban

Gergényi Péter megvárja az ellene folyó vizsgálat eredményét, nem akarja, hogy az megszűnjön, mondta el szombat reggel a Nap-keltében.

A korrupció árnyékában

Egy, a Magyar Nemzet birtokába került szerződésből az derül ki, hogy a volt budapesti rendőrfőkapitány májusban saját üzlettársával kötött megállapodást. A korrupciógyanús szerződések miatt jelenleg is fegyelmi eljárás folyik Gergényi ellen, de azt egyelőre nem tudni, az új információk birtokában indul-e büntetőeljárás.

Selyemzsinór Gergényi nyakán?

Már csak 13 hete van hátra a májusban felmentett budapesti rendőr-főkapitánynak a nyugdíjig, de nem várhatja nyugalomban a visszavonulás éveit.

A prefektus és az Admiral - Gergényi üzlettársa másfél milliót kapott

Három Gergényi-szerződést vizsgál az ORFK a hvg.hu értesülései szerint, pontosabban kettőt, mert az utolsót már nem írták alá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azzal a tunéziai férfival, Ben Hadj Soulimane Mondherrel szerződött, aki Gergényi Péter főkapitány üzlettársa az Admiral Tours utazási irodában.

Gergényi ügyvédje: a volt főkapitány minden jogszabályt betartott

Fegyelmi eljárás indult Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány ellen, mert egy vizsgálat hiányosságot állapított meg néhány korábban megkötött BRFK-szerződés kapcsán.

Admiral Tours – Mi van a Gergényi-dossziéban?

A Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány ellen elindított fegyelmi vizsgálatban szerepe lehetett annak a megbízási szerződésnek, amelyet a BRFK kötött a Gergényi-Pintér-Mondher közös tulajdonban lévő Admiral Tours utazási iroda arab társtulajdonosával.

Mikor kötött szerződést „üzlettársával” Gergényi Péter tábornok?

Fegyelmi eljárás indult Gergényi Péter vezérőrnagy ellen. Szombaton az RTL Klub Híradója bemutatott egy megbízási szerződést, amelyet Gergényi egy jelenlegi üzlettársával írt alá tolmácsolásról és utazások szervezéséről.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI