Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
ajándék [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Feljelentették a kormányellenes tüntetőket a pénzügyeik miatt

Több adományt gyűjtöttek össze a kormányellenes tüntetések szervezői, mint amennyit aztán elköltöttek, de mit kezdtek a maradékkal, adóztak-e például utána? Tényi István szerint ezt vizsgálni kell, úgyhogy az V. kerületi ügyészséghez fordult.

Felmentették az Eclipse-ügy vádlottjait

Deák Endre elsőrendű, Hagymási László másodrendű vádlottat és tizenegy társukat felmentették a folytatólagosan elkövetett adócsalás és a folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vádja alól kedden. Visszaadnak egy lefoglalt Aston Martin sportkocsit és nagy összegű valutát.

Győzike: "Utánam köpnek az utcán!"

Győzike (38) a Romantic együttes felélesztésével törne ki a szegénységből, amelybe állítása szerint az adóhatóság és az ügyészség vizsgálatai taszították. Az egyik ügyben pénzmosás, a másikban pedig adócsalás és okirat hamisítás miatt indult eljárás a romarapper és társai ellen.

Hová tűnt Győzi nagymamájának 212 milliója?

Egyre cifrább dolgok derültek ki ifj. Gáspár Győző (38) és családja vagyoni helyzetéről: a NAV több mint 400 millió nyomát kutatva rávilágított, a nagyi számlájáról felvett 212 milliónyi készpénznek se híre, se hamva.

Győzikét pénzmosással és csalással gyanúsítják

Még nagyobb bajban Győzike (38)! A Blikk megtudta, hogy a show-man ellen újabb eljárást indított a NAV, méghozzá csalás és pénzmosás miatt, amit a gyanú szerint társakkal követett el.

Győzike: Félmilliárdot kaptunk a nagyitól

Mindenkiben tisztán él a kép, amint nagymamájától csokit, fagyit, kólát vagy esetleg zsebpénzt kapott. Győzike (38) nagyija, Maris mama (†79) valamivel nagyvonalúbb volt: dédunokáinak, Evelynnek (18) és Virágnak (10) három házat vett, közjegyző előtt tanúsította, hogy 196 millió forintot készpénzben adott az évek alatt, s a végakaratában is kedvenc unokáját jelölte meg örököseként! Legalábbis ezt állítja a showman az ügyészségre eljuttatott vallomásában, amit az adócsalási ügyében tett.

Az MDF lemondásra szólított fel Szijjártó Pétert

A Magyar Demokrata Fórum lemondásra szólítja fel Szijjártó Pétert, miután a Fidesz szóvivője egy interjúban szabályos korrupciós vallomást tett maga ellen - írta Karsai Péter, az MDF országgyűlési képviselője csütörtöki közleményében.

Hamarosan újabb vádemelés Tasnádi ellen

Befejezték a súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt elítélt Tasnádi Péter ellen negyedmilliárd forintos adócsalás miatt elrendelt nyomozást. Az ORFK szervezett bűnözés elleni igazgatósága napokon belül megküldi a nyomozati iratokat és vádemelési javaslatot az ügyészségnek - írja a Népszabadság.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Eclipse-ügy

Eclipse-ügy

A gépjárművek eredetiségvizsgálatához szükséges informatikai rendszert kiépítő Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezérigazgatóját és hat munkatársát 2010 márciusában helyezte előzetes letartóztatásba...
Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI