Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Személyek:
Balázsi Tamás [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Sok milliárdot gyártott az MSZP-s vecsési számlagyár

Iratismertetéssel folytatta a Fővárosi Bíróság a vecsési számlagyár néven elhíresült, az MSZP volt helyi politikusait is érintő büntetőper tárgyalását.

Szabadlábon a vecsési számlagyár-ügy gyanúsítottja

Szabadlábra helyezték a vecsési számlagyár-ügy egyik gyanúsítottját, Balázsi Tamást, az MSZP vecsési elnökét. A Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta, hogy olyan vallomásokat tettek az utóbbi időben az érintettek, amelyek lehetővé tette a szabadlábra helyezést.

APEH-MSZP vita a számlahamisítási ügyről

Nyilatkozatháborút vív az MSZP az APEH-hel, amelynek nyomozói két számlát foglaltak le a párt székházában péntken. Az MSZP szerint a házkutatás bebizonyította, hogy a párt nem érintett semiféle adóvisszaélésben.

APEH-házkutatás az MSZP központjában

Az [origo] információi szerint a vecsési számlahamisítási ügy nyomozása részeként adónyomozók házkutatást tartottak az MSZP vecsési irodájában és a fővárosi országos központban. Az utóbbi helyszínen az APEH-szóvivő tájékoztatása szerint részben eredményes volt a kutatás. Az MSZP sajtófőnöke szerint két, összesen 24 ezer forint értékű számláról van szó.

Az ügyészségi szóvivő veszélyezteti a nyomozást

A vecsési számlagyár ügyében Burillák Attila, az APEH szóvivője tegnap bírálta a Fővárosi Főügyészség szóvivőjét, aki szerinte veszélyezteti a nyomozás eredményességét.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Vecsési számlagyár

Vecsési számlagyár

A vecsési számlagyár néven elhíresült fiktív számlákkal elkövetett, országos méretű bűncselekmény-sorozat nyomán 2009 novemberében született jogerős ítélet.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI