Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
bírság [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Gyanúsított lett Szentesi Kálmánból, aki visszakérte a NAV-tól az adóját

Szentesi Kálmán januárban a 444-nek adott interjújával vált ismertté, amikor elmondta, hogyan írt levelet a NAV-nak, hogy visszakérje a befizetett pénzét, mert nem elégedett azzal, amire az állam fordítja azt.

Nagy nyári adóellenőrzés: 430 millió forint lett a bírság

Szünet nélkül ellenőriztek a nyáron a NAV revizorai és pénzügyőrei. Még mindig gyakran elmarad a nyugtaadás, többször kihagynak a pénztárgépek, feketén alkalmazzák az idénymunkásokat és zugárusok rontják a tisztességes kereskedők piacát - adta hírül a NAV.

"Az én fiam az első? Az igen!" – A nagy adótartozók nyomában

Elmentünk, hogy megkeressük azt a személyt, aki 1,6 milliárd forinttal lóg az adóhatóságnak: egy látszólag lepusztult vityillót találtunk, ahol két hónapig lakott.

Ők Magyarország legnagyobb adósai - megjelent az új NAV-szégyenlista!

Idén a második negyedévben 60 milliárd forinttal tartoztak a NAV-nak a nagy adótartozók. A cégek közül a Pnost Trade Kft.-n 4,4 milliárdot, míg a magánszemély Szabó Lászlón 1,6 milliárdot hajtana be az adóhatóság.

Ki a kicsit nem becsüli - A hétköznapok adótrükkjei

Senki ne gondolja, hogy csak a többmilliárdos adócsaláshoz kell gógyi. Sőt, a maga műfajában sokkal nagyobb bravúr, ha az adóhivatal ad nekünk kamatmentes kölcsönt úgy, hogy erről a hatóságnak fogalma sincs. A magyar rafinéria dicséretét hirdető igaz történetek következnek.

19 milliós bírság a MagNetnek az afrikai útlevelek elfogadásért

A Magyar Nemzeti Bank a Bissau-guineai útlevelek felhasználásával nyitott számlák miatt folytatott vizsgálatot. Politikusoknak volt ilyen útlevele, állítólag Simon Gábornak is.

Nem várt zsákmányt rejtett két monori ház, lecsaptak a NAV-osok

Több mint 7,5 millió forint értékű cigarettára, vágott dohányra és szeszes italra bukkantak a NAV-osok két monori házban

Diplomata rendszámmal rótta az országot a fantomkonzul

Az Antióchiai Szentszék diplomatájának adta ki magát a magyar cukormaffia egyik vezetője. Diplomata rendszámú kocsival járt, pedig Magyarország el sem ismer ilyen entitást.

35 milliárdnyi adóbírság a nagyoknak

3027, az adóteljesítménye alapján kiemelt adózónak minősülő társaságot ellenőrzött az adóhatóság 2010 és 2013 III. negyedéve között; összesen 117 milliárd forint nettó adókülönbözetet állapított meg, illetve 34,99 milliárd forint adóbírságot szabott ki – közölte Varga Mihály.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

NAV-botrány

NAV-botrány

Horváth András, ex-adóellenőr 2013 novemberében robbantotta ki a botrányt azzal, hogy azt állította: a NAV-nál kivételezett helyzetben tartanak egy jól körülhatárolható adózói kört, amelynek tagjai...
Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       

Lapok

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI