Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Lapok:
délmagyar [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Őrizetbe vették Dlusztus Imrét

Költségvetési csalás gyanújával vették őrizetbe Dlusztus Imre újságírót, költőt, labdarúgó-vezetőt és borszakírót, lapunk egykori főszerkesztőjét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói. Információink szerint kedd reggel tartottak nála házkutatást, és onnan el is vitték a nyomozók. Úgy tudjuk, hogy az ügyben két másik embert is előállítottak. Kerestük a NAV-ot, hogy áruljanak el részleteket az ügyről, azonban azt válaszolták, hogy konkrét adózóra vonatkozó információkat a törvényi rendelkezés értelmében nem hozhatnak nyilvánosságra.

NAV: nem bűnös a püspökség

Nem találta bűnösnek az adóhatóság a szegedi püspökséget, megszüntették a július óta tartó nyomozást.

Harckocsival mentek áfára

Szeged, Mártély - Csalásra szerveződött cégláncolatot számoltak föl a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának pénzügyi nyomozói.

Sorra buknak meg a szegedi ügyvédek: K. Zoltán után K. Lászlót is előzetes letartóztatásba helyezték

Befolyással üzérkedés gyanúja miatt őrizetbe vették és nem jogerősen előzetes letartóztatásba helyezték K. László szegedi ügyvédjelöltet. Ő K. Zoltán alkalmazottja volt, akit szeptember végén szintén befolyással üzérkedés miatt helyeztek előzetes letartóztatásba.

Előzetes letartóztatásban a szegedi sztárügyvéd

Szeged - Előzetes letartóztatásba helyezték K. Zoltán neves szegedi ügyvédet. Még pénteken vette őrizetbe a Szegedi Nyomozó Ügyészség – befolyással üzérkedés gyanúja miatt kattant kezén a bilincs.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI