Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Akták:
Filmgyártás - P. Koltai [X]
2.300.000.000 Ft

Filmgyártás - P. Koltai

P.Koltai Gábor és Imgrund Gábor filmproduceket csalással, adócsalással és magánokirat-hamisítással gyanúsítja a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága. A vád szerint legalább 2,3 milliárd forinttal rövidítették meg a költségvetést fiktív számlák felhasználásával, illetve offshore cégek beiktatásával.

Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Koltai: a gyerekem mellől vittek el

A Magic Boys film producere ellen adócsalás és más bűncselekmények miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két éve.

Koltai házi őrizetben marad

Házi őrizetben marad Koltai Gábor filmproducer, akit adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsítanak, határozott a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Meghosszabbította P. Koltai Gábor producer házi őrizetét a bíróság

A Fővárosi Főügyészség indítványára három hónappal meghosszabbította Koltai Gábor filmproducer és társainak házi őrizetét a Budai Központi Kerületi Bíróság. Az adócsalással gyanúsított filmproducer elleni kényszerintézkedés a nem jogerős végzés szerint augusztus 22-ig tart.

Besúgóval ült együtt P. Koltai

Mindent bevetnek a vám- és pénzügyőrség nyomozói, hogy felgöngyölítsék P. Koltaiék 4 milliárdos csalásának körülményeit.

Luxusvillájának foglya P. Koltai Gábor

A börtön kopott falai után úszómedencés luxusvillája foglya P. Koltai Gábor. A milliárdos csalással meggyanúsított filmproducer háza a Rózsadomb legtetején áll.

Házi őrizetbe kerülnek Koltaiék

Előzetes letartóztatás helyett házi őrizetet rendelt el a Fővárosi Bíróság az adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Koltai Gábor filmproducer és társai ellen.

Házi őrizetbe került Koltai Gábor producer

Előzetes letartóztatás helyett házi őrizetet rendelt el a Fővárosi Bíróság az adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Koltai Gábor filmproducer és társai ellen.

Meghosszabbították Koltaiék előzetesét

Meghosszabbította az adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Koltai Gábor filmproducer és társai előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI