Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Személyek:
Gáspár Győző [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

„Győzött az igazság” – Felmentették Győzikét a sikkasztás vádja alól

Pont került Gáspár Győző (44) csaknem négy éve húzódó ügyére. A showman ugyanis az adóhatóság legfrissebb döntése szerint mégsem sikkasztotta el édesapja cégének a pénzét. A hatóság ezen a héten kézhez vett döntése szerint adót sem csalt.

Majd 200 milliót vitt el a NAV Győzike széfjéből

Költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Gáspár Győző ellen, és a nyomozás keretében április közepén házkutatást is tartottak a szép emlékű Romantic együttes frontemberénél. A múlt héten csütörtökön aztán egy budapesti bankban is megnézte a NAV, mi is van Győző széfjében. Innen 194 millió forintot foglaltak le.

Győzikét ötvenmilliós adócsalással gyanúsítják

Luxusautókat és arany ékszereket foglaltak le a házkutatás során: a gyanú szerint nem fizetett adót az üzletei után. Egyszer hasonlóért már felfüggesztett börtönre ítélték.

Mégis börtönbe megy Győzike?

Gáspár Győző (39) és neje, Balla Bea (39) még számíthat egy-egy vaspriccses zárkára, ugyanis letöltendő börtönbüntetésért fellebbezett az adócsalási perükben eljáró ügyész.

Felfüggesztettet kapott Gáspár Győző

Adócsalásért első fokon 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Gáspár Győzőt, a felesége, Gáspárné Balla Beáta 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönt kapott.

Elítélték Győzikét!

Ítéletet hirdetett a bíróság Gáspár Győző (39) és Balla Bea (39) adócsalási ügyében. Hiába borult ki nyilvánosság előtt, hiába fenyegetőzött öngyilkossággal és hiába a jól felépített védekezés, 1 év 8 hónap börtönt kapott, de három évre felfüggesztve az énekes-showman. Feleségét szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év hat hónapot kapott, három évre szintén felfüggesztve. Az ítélet nem jogerős.

Börtönt kért az ügyész Győzikéékre!

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész az adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Bea asszonyra is!

Győzike: nyoma veszett 81 milliónak

Egy éve képtelenek választ adni Gáspár Győzőék (38) arra, hogy hol van az a 81 millió forint, amely után a vád szerint nem fizettek adót.

Győzike: "Utánam köpnek az utcán!"

Győzike (38) a Romantic együttes felélesztésével törne ki a szegénységből, amelybe állítása szerint az adóhatóság és az ügyészség vizsgálatai taszították. Az egyik ügyben pénzmosás, a másikban pedig adócsalás és okirat hamisítás miatt indult eljárás a romarapper és társai ellen.

Hová tűnt Győzi nagymamájának 212 milliója?

Egyre cifrább dolgok derültek ki ifj. Gáspár Győző (38) és családja vagyoni helyzetéről: a NAV több mint 400 millió nyomát kutatva rávilágított, a nagyi számlájáról felvett 212 milliónyi készpénznek se híre, se hamva.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI