Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
gyógyszeripar [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Omninvest: szabályos volt a pályázati pénzek felhasználása

A 2006-os pályázati támogatás felhasználása során az Omninvest Kft. leányvállalata, az Omninvest Development Kft. az akkor hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően járt el, amikor anyavállalatával együttműködésben végezte el a kutatási tevékenységet - közölte az Omninvest Kft.

Belázasodnak? Két ügyben is nyomoznak az Omninvest kapcsán

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és adócsalás gyanújával nyomoz a vám- és pénzügyőrség bűnügyi szolgálata ismeretlen tettesek ellen két ügyben is az Omninvest Oltóanyag Kft.-nél.

Nyomozás az Omninvesztnél

Házkutatást tartottak szerdán az Omninvesztnél. Az MTV Híradója szerint a cég többek között kétmilliárd forint állami támogatást kapott a H1N1 vírus elleni oltóanyag kifejlesztésére, amivel nem számoltak el.

Letartóztatott Humet-vezető - a vállalat tagad

December óta előzetes letartóztatásban van a Humet Rt. egyik igazgatója - értesült a HavariaPress. Mint azt kedd este az Üzleti Negyed közölte, az adónyomozók közel 400 millió forint értékű fiktív számlákat találtak a cég irodáiban. A Humet elnöke akkor cáfolta az adóellenőrzés hírét, majd a vállalat szerda délután - a Budapesti Értéktőzsde felszólítására - közölte hivatalos álláspontját az ügyről, melyben leszögezi: az APEH ugyan tartott házkutatást a társaság székhelyén, fiktív számlákat azonban nem találtak.

400 milliónyi fiktív számla - a Humet cáfol

Házkutatást tartottak az APEH adónyomozói a Humet Rt. irodáiban, ahol mintegy 400 millió forint értékű fiktív számlát találtak - közölte a HavariaPress. Az újabb nagyértékű számlabefogadó elleni eljárás a hírügynökség információi szerint része a vecsési számlagyár néven elhíresült ügynek. A Humet Rt. cáfolja, hogy cégüknél fiktív számlákat találtak volna az adónyomozók.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Vecsési számlagyár

Vecsési számlagyár

A vecsési számlagyár néven elhíresült fiktív számlákkal elkövetett, országos méretű bűncselekmény-sorozat nyomán 2009 novemberében született jogerős ítélet.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI