Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Intézmények:
Herba Hungary Zrt. [X]
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Hét évet kapott az alapítvány kuratóriumi elnöke – a tárgyalás végén eltűnt

Hét év börtönre ítélte első fokon a Fővárosi Bíróság Földesi-Szabó Lászlót, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány kuratóriumi elnökét, egykori rendőrtisztet csempészet és sikkasztás miatt.

Képviselőjelölt adócsalás gyanújával

A vám- és pénzügyőrség kezdeményezi Földesi-Szabó László, az Egymásért Egymásért Alapítvány elnöke mentelmi jogának felfüggesztését, miután 225 millió forintos adócsalással gyanúsítják.

Volt titkosszolgák a bíróság előtt

A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori főosztályvezetőjének, Gyarmati Györgynek a tanúkénti meghallgatásával folytatódott tegnap az Egymásért alapítvány milliárdos csempészési ügyének a tárgyalása. Galambos Lajos volt NBH-főigazgató tegnap saját korábbi szavait cáfolta.

Elhalasztották az Egymásért Alapítvány büntetőperét

Érdemi tárgyalás nélkül halasztotta el az Egymásért, Egy-másért Közhasznú Alapítvány büntetőperét a Fővárosi Bíróság szerdán, mert a VI. rendű vádlott új ügyvédje nem tudott felkészülni.

Kezdődik az Egy-Másért milliárdos pere

Összesen több mint egymilliárdos kárt okozó csempészettel, több száz milliós sikkasztással és más bűncselekményekkel vádolja az ügyészség Földesi-Szabó László nyugalmazott rendőr ezredest, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány elnökét.

Államtitkok nyomában: Földesi-Szabó és Szilvásy titkos találkozása!

Az Együtt Egy-másért Alapítványnak voltak a nyilvánosságra tarozó feladatai, de voltak olyanok is, amelyek az állam-, vagy szolgálati titok körébe tartoznak - ismerte el a szervezet kuratóriumi elnöke.

Tiszta az Egymásért Egy Másért Alapítvány?

Az Egymásért Egy Másért Alapítvány jogi lépéseket fontolgat. Szerintük működésük teljesen jogszerűen, törvényes keretek között folyt, és a Vám- és Pénzügyőrség eljárása lejáratta a szervezetet.

Milliárdos csalás képe alulnézetből

A vám- és áfacsalással gyanúsított alapítványi vezető, Földesi-Szabó László állítja, hogy el tud számolni a pénzzel, amelyet a vámnyomozók szerint nem fizetett be az államkasszába.
Találatok: [31]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI