Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Lapok:
Inforádió [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Elképesztően sok a költségvetési csalás

Fél év alatt több mint háromezer pénzügyi-gazdasági bűncselekményt tárt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A részletekről Aszalós Andrea, a testület bűnügyi szóvivője beszélt az InfoRádiónak.

Adócsalás miatt 35 milliós vagyonelkobzást rendelt el a Debreceni Járásbíróság

Kilenc vádlottból nyolcat bűnösnek mondott ki adócsalás és csalás bűntettében, valamint közokirat-hamisítás és magánokirat-hamisítás vétségében a Debreceni Járásbíróság pénteken - közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Simon-ügy - Módosította a gyanúsításokat az ügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészség szerdán folytatólagosan gyanúsítottként hallgatta ki Simon Gábort. A vele korábban közölt gyanúsításokat módosították.

Adócsalással vádolják az egykori kick-boksz világbajnokot

Csábi Bettina, egykori kick-boksz világbajnokot bűnszervezetben elkövetett adócsalás vádja miatt hallgatta meg kedden a Kecskeméti Törvényszék.

NAV: magánszemélyek adataival visszaélve igényeltek vissza szja-t

Egy magánszemély és egy könyvelő éveken át mások személyes adatait felhasználva, nevükben, jogosulatlanul igényeltek vissza személyi jövedelemadót, a csalókat az adóhatóság nyomozói buktatták le.

Simon-ügy - Magyarázatot követel a Fidesz

A Fidesz frakcióvezetője szerint a magyar emberek, illetve a Fidesz országgyűlési képviselői mélységesen fel vannak háborodva, magyarázatot követelnek és minden részletet tudni akarnak Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes ügyében.

Az OVB nem függesztette fel Leinemann Zsolt mentelmi jogát

Nem függesztette fel Leinemann Zsolt, a ScienNet-ügy gyanúsítottja mentelmi jogát kedd esti ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB).

Sas József aladja tulajdonrészét a Mikroszkóp Színpadból

A fővárosi önkormányzat tárgyalásokat kezd a Mikroszkóp Színpad Kht. nonprofit jellegű átalakításáról a társaság kisebbségi tulajdonosával - erről döntött a Fővárosi Közgyűlés, miután Sas József igazgatót adócsalás miatt felfüggesztett börtön- és pénzbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla.

A munkáját is elveszíti az elítélt Sas József

Jogerősen egy év, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Mikroszkóp Színpad igazgatóját a Fővárosi Ítélőtábla.

Elhalasztották az Egymásért Alapítvány büntetőperét

Érdemi tárgyalás nélkül halasztotta el az Egymásért, Egy-másért Közhasznú Alapítvány büntetőperét a Fővárosi Bíróság szerdán, mert a VI. rendű vádlott új ügyvédje nem tudott felkészülni.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI