Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Helyek:
Kisléta [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Adócsaló a pénzcsapnál

Egy adócsalásért és közokirat-hamisításért jogerősen elítélt polgármestert választottak be annak az önkormányzati társulásnak a vezetőségébe, amely csaknem ötmilliárd forint európai uniós támogatásról dönthet a jövőben.

Magyar Nemzet: Egy adócsaló dönthet milliárdos uniós pénzekről

Lapértesülés szerint egy adócsalásért és közokirat-hamisításért jogerősen elítélt polgármestert választottak be annak a nyírségi önkormányzati társulásnak a vezetőségébe, amely csaknem ötmilliárd forint európai uniós támogatásról dönthet a jövőben.

Felmentését kérte Veres adócsalásért elítélt lobbistája

Fellebbezést nyújtott be az első fokon adócsalás és közokirat-hamisítás miatt egy év nyolc hónap, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre és 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélt Pénzes Sándor szocialista politikus.

Felmentésért fellebbezett Kisléta polgármestere

Felmentésért fellebbezett az adócsalásért és magánokirat-hamisításért elítélt Kisléta polgármestere hétfőn - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság elnökhelyettes-szóvivője.

Elítélték Kisléta polgármesterét

Az adóbevételt jelentős, több mint 18 millió forint mértékben csökkentő adócsalás bűntettében és három rendbeli, folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétségében találta bűnösnek Pénzes Sándort a Nyíregyházi Városi Bíróság pénteken.

Felfüggesztettet kapott Veres lobbistája

Egy év nyolc hónap, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Veres János pénzügyminiszter lobbistáját, Pénzes Sándor kislétai polgármestert a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság adócsalás és közokirat-hamisítás miatt.

Veres János újabb támogatóját vádolják adócsalással

Újabb, Veres János pénzügyminisztert támogató politikus ellen folyik eljárás adócsalás miatt. A Magyar Nemzet Online megtudta: Pénzes Sándor kislétai polgármester mint elsőrendű vádlott ellen folyó ügyben már több tárgyalás is volt.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI