Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Lapok:
Klubrádió online [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Ma Fónagy védte Sesztákot

Seszták Miklós fejlesztési minisztert bírálta az MSZP-s Lukács Zoltán az azonnali kérdések és válaszok órájában a parlamentben. A szocialista képviselő azt mondta: Seszták Miklós több száz betéti társaság alapításában segédkezett egykor, amelyek jelentős adótartozást hátrahagyva tűntek el. Úgy vélte: mindez nem lehet véletlen, az ukrán alapítók nem tisztességes szándékáról szerinte Seszták Miklósnak tudnia kellett.

Adócsaló bűnszervezet tagjai ellen emeltek vádat

Több száz millió forintos adócsalással vádol a Csongrád Megyei Főügyészség egy mártélyi vállalkozót és társait, köztük egy szegedi ügyvédet – tájékoztatta a vádhatóság szóvivője az MTI-t.

Vannak konkrétumok, tessék kivizsgálni az áfacsalásokat - Kónya

Az Együtt-PM arra szólítja fel a hatóságokat, hogy azonnal kezdjenek vizsgálatot "az áfacsalás és a NAV-os visszaélések ügyében" - erről a szövetség politikusa, Kónya Péter beszélt.

A következő ciklusban feláll a NAV-vizsgálóbizottság - Schiffer

A következő parlamenti ciklusban feláll majd az a vizsgálóbizottság, ami az adóhatóságot, valamint a feltételezett áfacsalásokat vizsgálja – jelentette ki Schiffer András, az LMP társelnöke.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

NAV-botrány

NAV-botrány

Horváth András, ex-adóellenőr 2013 novemberében robbantotta ki a botrányt azzal, hogy azt állította: a NAV-nál kivételezett helyzetben tartanak egy jól körülhatárolható adózói kört, amelynek tagjai...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI