Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
kultúra [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Csalókkal számolna le a kormány, de közben mások is pórul járhatnak

Jelentős változások előtt áll a színházi szféra, ha valóban felszámolják az előadó-művészeti szervezetek tao-támogatását. Erről először az Index számolt be vasárnap, csütörtökön pedig a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely is megerősítette, hogy jelenlegi formájában megszűnik a színházak finanszírozását alapvetően meghatározó rendszer.

Tovább ömlöttek az állami százmilliók a százezres nézőszámokat blöffölő kamuszínházakhoz

Ha a budapesti kulturális életet felületesen követőknek öt ismertebb színházat kellene megnevezniük, akkor jó eséllyel olyan nagy hagyományokkal rendelkező intézmények jutnának eszükbe, mint a Thália, a Centrál, a Katona, az Örkény vagy a József Attila.

Végre: konzervatív és liberális művészek együtt a korrupció ellen!

Elegük lett – nem tűrheti tovább az előadó-művészeti világ, hogy közpénzek vándoroljanak magánzsebbe, ráadásul könyörögni kell, gazsulálni és megalázkodni.

Egy budapesti luxusétteremben mindenkit feketén foglalkoztattak

Befejezõdött az adóhatóság téli ellenõrzés-sorozata. A fõvárosban és Pest megyében lefolytatott több mint 1600 vizsgálat egyharmadában tárt fel valamilyen hibát, hiányosságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amely összesen 52 millió forintot meghaladó összegû mulasztási bírságot szabott ki, és tizenöt üzletet zárt be.

Házi őrizetbe került Koltai Gábor producer

Előzetes letartóztatás helyett házi őrizetet rendelt el a Fővárosi Bíróság az adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Koltai Gábor filmproducer és társai ellen.

Április 2-áig előzetesben maradhat Koltai Róbert fia

A bíróság április 2-áig meghosszabbította P. Koltai Gábor és két társa előzetes letartóztatását. A végzés még nem jogerős.

Koltai a fia ellen vallott

Terhelő tanúvallomást tett saját fiá­ra Koltai Róbert. A Blikk információi szerint az egy héttel ezelőtt kihallgatott színész - talán akaratlanul -, de sokat ártott előzetes letartóztatásban lévő fiának, Gábornak.

P. Koltaiék négymilliárdot igényeltek vissza

A harmincötből jó, ha négy film készült el. P. Koltai Gábort két társával együtt szerdán helyezték előzetes letartóztatásba adócsalás és adóra elkövetett különösen nagy kárt okozó csalás megalapozott gyanújával.

Előzetesben Koltai Gábor!

Rács mögött P. Koltai Gábor! A filmproducert a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága megalapozott gyanúja alapján helyezték előzetes letartóztatásba.

2,3 milliárdnyi adócsalást derítettek fel a pénzügyőrök

A Vám- és Pénzügyőrség Közép-magyarországi Regionális Nyomozó Hivatala nyomozást indított mozifilmek és 3D-s produkciók gyártásával és értékesítésével foglalkozó cégek és vezetőik ellen az APEH feljelentése alapján.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

TAO-pénzek

TAO-pénzek

A kormány a társasági adó szabályozásának (1996. évi LXXXI. törvény) átalakításával lehetőséget teremtett arra, hogy az adózók kedvezményezett célokra tegyenek felajánlást.   A látványsportágak átláthatatlanul jutottak...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI