Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Személyek:
Leinemann Zsolt [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Megúszhatja az őrizetbe vételt Leinemann

Megszűnik a mentelmi joga Leinemann Zsoltnak, a ScienNet-ügy gyanúsítottjának, miután abban a Hajdú-Bihar megyei választókerületben, ahol indult, riválisa már az első fordulóban mandátumot szerzett. Így Leinemann ellen folytatódhat a büntetőeljárás.

Mentelmi jog, zűrzavar, egérút

Elképzelhető, hogy csak azért függesztette fel az Országos Választási Bizottság Földesi-Szabó László mentelmi jogát, mert akkor éppen mások tartózkodtak az ülésteremben, mint Leinemann Zsolt esetében. A két személyben az a közös, hogy büntetőeljárás részesei, adócsalást követhettek el. Leinemann valamiért egérutat kapott.

Megszűnik Leinemann mentelmi joga

Akár napokon belül dönthet a bíróság arról, hogy újra előzetesbe helyezi-e a választásokon függetlenként indult Leinemann Zsolt.

Az OVB nem függesztette fel Leinemann Zsolt mentelmi jogát

Nem függesztette fel Leinemann Zsolt, a ScienNet-ügy gyanúsítottja mentelmi jogát kedd esti ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB).

Kérdéses a ScienNet-es vezér jelöltsége

Kérdés, képviselőjelölt maradhat-e Leinemann Zsolt, az adócsalás gyanújába keveredett ScienNet-vezér. Tegnaptól a céggel kapcsolatban már sikkasztás ügyében is nyomoznak. Az előzetes letartóztatásban lévő üzletember jelöltségéről múlt pénteken döntött a helyi választási bizottság. A határozat nem jogerős, mert tegnap beadvány érkezett ellene, amit három napon belül kell elbírálni.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI