Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
műsor / filmgyártás [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Az LMP feljelenti az MVM-et

Az LMP feljelenti a Magyar Villamos Műveket (MVM) hűtlen kezelés és költségvetési csalás miatt a Civil Összefogás Fórumnak (CÖF) adott támogatás ügyében – közölte Vágó Gábor, az ellenzéki párt politikusa.

A Monty Python beájulna attól, ami a Budapest-környéki Törvényszéken történt

Minden korábbi vallomását visszavonta az úgynevezett Oszter-perben hétfőn a soha el nem készült ÁVH-s film producere, K. Sándor Izrael, aki új vallomást is tett.

Milliárdos költségvetési csalás – felmentették a filmproducert

Felmentette P. K. G. filmproducert a milliárdos nagyságrendű költségvetési csalás, pénzmosás és más bűncselekmények vádja alól a bíróság. Az ügyben csütörtökön kihirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék.

Nem bűnös a milliárdos csalással vádolt P. Koltai Gábor

A Főváros Törvényszék elsőfokú ítélete alapján felmentették P. Koltai Gábort, Koltai Róbert színművész fiát egy 2010 óta húzódó perben, írja az MTI. A filmproducer elleni vádban olyan tételek szerepeltek, mint milliárdos nagyságrendű költségvetési csalás, pénzmosás és más bűncselekmények is.

Hibás vádiratról beszélnek a producerek

További vádlottak meghallgatásával folytatta a Fővárosi Törvényszék annak a büntetőpernek a tárgyalását, amelynek hét terheltje, köztük P. Koltai Gábor producer, Koltai Róbert színész fia az ügyészség szerint több mint 2 milliárd forinttal rövidítették meg a költségvetést azzal, hogy két éven át egy offshore cégeket is alkalmazó fiktív filmgyártási láncolatban adót csaltak.

Koltai fia elröhögte magát a bírósági tárgyalásán

Büntetőügy vádlottjai ritkán szórakoznak olyan jól a bíróság előtt, mint csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken.

P. Koltai kiáll az igazáért

Levélben cáfolta lapunknak a filmproducer P. Koltai Gábor, hogy kifejezetten a kormánypárti lapokat bírálta volna a napokban, amikor a Facebookon a Magyar Nemzet Online-t és a Hír TV-t az ügyéről közölt tudósítás miatt támadta, amelyekben gyakorlatilag bűnösként kezelték. Mint üzente, nem kíván politikával foglalkozni, hanem a súlyos, kirívó igazságtalanságok, a hazugságok ellen emel szót

Koltai: a gyerekem mellől vittek el

A Magic Boys film producere ellen adócsalás és más bűncselekmények miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két éve.

Andrew G. Vajna Amerikában - Az offshore mogul

A filmiparért felelős kormánybiztos három kontinenst átfogó produceri pályafutását mesés vagyonok, offshore jövedelemkimentések, valamint a filmtörténet két leghosszabb auditja és adócsalási vizsgálata jellemzi.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

MVM támogatás a CÖF-nek

MVM támogatás a CÖF-nek

A HVG 2017 április végén írt arról, hogy információik szerint az állami tulajdonú MVM tavaly több száz millió forintot adott a kormánypárti Békemeneteket szervező CÖF mögött álló Civil Összefogás...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI