Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Személyek:
Nagy Károly András [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Új tulajok az Electro Worldben

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn mindenkinek − a Napi Gazdaságnak is − megerősítette az Electro World (EW) cégcsoport tulajdonosainál és vezetőinél tartott házkutatás tényét, ám a nyomozásra való tekintettel részleteket nem kívánt elárulni. A privatkopo.hu írta meg először, hogy az elektronikai áruházakat működtető lánc több száz millió forintos számlacsalási ügybe keveredett egy Bender-Log Zrt.-n keresztül – a bender log A dzsungel könyvében a majmok népe –, amely a hírek szerint eddig 15 milliárd forint értékben bocsátott ki számlákat, a NAV erről sem kívánt részleteket elárulni.

Házkutatást tartottak az Electro World központjában

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói nyomozási cselekményeket - egyebek között házkutatást - hajtottak végre az Electro World központjában - erősítette meg Sárközi Alexandra, a NAV bűnügyi szóvivője a privatkopo.hu információját hétfőn az MTI-nek. A hivatal a nyomozás érdekeire tekintettel több részletet egyelőre nem közöl. A cégcsoportnál a bűnügyi magazin beszámolója szerint több százmilliós adócsalás gyanúja merült fel.

Adócsalás gyanúja miatt házkutatás az Electro Worldnél

Több száz milliós adócsalás gyanúja miatt tartott a múlt hét közepén házkutatást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a csődvédelembe tartó Electro World cégcsoportnál.
Találatok: [3]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI