Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Intézmények:
Omninvest Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Másképp bujkál a nemzeti tőkésosztály 2. rész – A tökéletes rejtőzködés eszköze: a magántőkealap

Már semmi szükség Magyarországon offshore cégekre, a magyar jog lehetőséget ad arra, hogy a gazdaság fontos szereplői, komoly cégek, szállodák, bankok vezető tulajdonosai elrejtőzzenek. Látni fogjuk, hogy a transzparencia hiánya sok szempontból káros. Ám a NER haszonélvezői valamiért nagyon beleszerettek ebbe a formába. Vagyis a magántőkealapokba.

Birtokos-bújócska - Rejtőzködő cégtulajdonosok

Terrorveszély, pénzmosás, kartellgyanú, ellenséges felvásárlás – rengeteg ok miatt lehet jó tudni, kik is egy cég tulajdonosai, akik azonban Magyarországon néha mégis láthatatlanok.

Omninvest: szabályos volt a pályázati pénzek felhasználása

A 2006-os pályázati támogatás felhasználása során az Omninvest Kft. leányvállalata, az Omninvest Development Kft. az akkor hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően járt el, amikor anyavállalatával együttműködésben végezte el a kutatási tevékenységet - közölte az Omninvest Kft.

Belázasodnak? Két ügyben is nyomoznak az Omninvest kapcsán

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és adócsalás gyanújával nyomoz a vám- és pénzügyőrség bűnügyi szolgálata ismeretlen tettesek ellen két ügyben is az Omninvest Oltóanyag Kft.-nél.

Nyomozás az Omninvesztnél

Házkutatást tartottak szerdán az Omninvesztnél. Az MTV Híradója szerint a cég többek között kétmilliárd forint állami támogatást kapott a H1N1 vírus elleni oltóanyag kifejlesztésére, amivel nem számoltak el.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI