Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Intézmények:
OTP Trade Kft. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

VPOP: az áfacsalók kifogyhatatlanok az ötletekből

Egyre bonyolultabbá válnak a százmilliós, milliárdos áfacsalási ügyek, a bűnözők finomítják módszereiket, s egyébként is: ha fiktív ügyletekről van szó, kifogyhatatlanok az ötletekből. Interjú a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) parancsnokhelyettesével, Mózs Elekkel.

Több mint tízmilliárd forintnak veszett nyoma

Több mint tízmilliárd forintos kár érte a magyar államot egy az exportra szállító kereskedők megsegítésére kidolgozott áfafinanszírozási konstrukcióban.

Nincs gáz

Engedély nélküli gázkereskedelem miatt is bírsággal sújtották az egykori OTP Trade-et, amelyet – mint múlt heti számunkban írtuk – 10 milliárdos áfacsalás gyanújával folytatott nyomozás is érint.

Ötmilliárdos áfacsalás az OTP Trade ügyfeleinél?

Ötmilliárd forintos áfacsalás és pénzmosás gyanúja kapcsán nyomoznak az OTP leányvállalatával, az OTP Trade-del szerződésben lévő kereskedő cégek tevékenysége miatt – tudta meg a hvg.hu.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI