Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Személyek:
Sas József [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Szocialista célkeresztben az FKF-vezér

Hajszál híján eltakarították székéből a Fővárosi Közterület-fenntartó vállalat vezérigazgatóját, aki Hagyó Miklós (MSZP) és Mesterházy Ernő főpolgármesteri tanácsadó pénzkiszívó befolyásolási technikájáról vallott a rendőrségen.

Sas József aladja tulajdonrészét a Mikroszkóp Színpadból

A fővárosi önkormányzat tárgyalásokat kezd a Mikroszkóp Színpad Kht. nonprofit jellegű átalakításáról a társaság kisebbségi tulajdonosával - erről döntött a Fővárosi Közgyűlés, miután Sas József igazgatót adócsalás miatt felfüggesztett börtön- és pénzbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla.

Sas József lemond a Mikroszkóp éléről

A hírt Horváth Csaba főpolgármester-helyettes jelentett be a NapKeltében.

Sas Józsefet felfüggesztett börtönre ítélték

Jogerősen egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 300 ezer forint pénzbírságra ítélték az adócsalás vádjával bíróság elé állított Sas Józsefet.

A munkáját is elveszíti az elítélt Sas József

Jogerősen egy év, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Mikroszkóp Színpad igazgatóját a Fővárosi Ítélőtábla.

Elnapolták a Sas-kabarét

Az elsőfokú bíróság ítéletének helybenhagyására, azaz egy év, két év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre tett indítványt tegnap az ügyészség Sas József büntetőperében.

Sas József megkapta fizetése száz százalékát prémiumként

A Mikroszkóp Színpad igazgatóját tavaly egy év két évre felfüggesztett szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték adócsalás miatt. Az igazgatót mindezek ellenére idén újabb prémiummal jutalmazta a fővárosi közgyűlés kulturális bizottsága.

Büntetőper

Megkezdődött Sas József másodfokú büntetőpere a Fővárosi Ítélőtáblán szerdán, a Mikroszkóp Színpad igazgatóját adócsalás miatt első fokon nem jogerősen elítélték.

Sas József vádlott

Megkezdődött Sas József másodfokú büntetőpere a Fővárosi Ítélőtáblán. A Mikroszkóp Színpad igazgatóját adócsalás miatt első fokon nem jogerősen elítélték.

Felfüggesztett börtön Sas Józsefnek

Négyrendbeli adócsalás bűntette miatt egyéves börtönbüntetésre ítélte Sas Józsefet, a Mikroszkóp Színpad igazgatóját hétfőn első fokon a Fejér Megyei Bíróság, amely ugyanakkor az ítélet végrehajtását kétévi próbaidőre felfüggesztette.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI