Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Lapok:
stop.hu [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bevonult a börtönbe Stadler József

Bevonult a kecskeméti börtönbe kedd délelőtt Stadler József, akit adócsalásért ítéltek el, november 17-én, 4 év 10 hónapra.

Gyanús kifizetéseket emlegető sajtó, lemondott fb-tag, vizsgálat az egyesületnél

Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere könyvvizsgálatot rendelt el a város tulajdonában lévő sportegyesületnél, amelyben három első osztályú szakosztály működik - közölte Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét gazdasági ügyeiért is felelős alpolgármestere hétfőn.

Százmilliós adócsalás: itthon adták el az áfamentesen vásárolt gabonát

Európai értékesítésre, áfamentesen vásárolt gabonát több termelőtől az a Szlovákiában bejegyzett cég, melynek vezetőivel szemben 110 milliós adócsalás miatt indított nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A felvásárlók forgalmi adóval növelt értéken, idehaza adták el a terményeket.

Hatala: sosem voltam az Eclipse alkalmazottja

Sosem voltam az Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezetője, de még az alkalmazottja sem - mondta Hatala József országos rendőrfőkapitány csütörtökön.

Házkutatást tartottak az Electro World központjában

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói nyomozási cselekményeket - egyebek között házkutatást - hajtottak végre az Electro World központjában - erősítette meg Sárközi Alexandra, a NAV bűnügyi szóvivője a privatkopo.hu információját hétfőn az MTI-nek. A hivatal a nyomozás érdekeire tekintettel több részletet egyelőre nem közöl. A cégcsoportnál a bűnügyi magazin beszámolója szerint több százmilliós adócsalás gyanúja merült fel.

Lázár: ne csak jog-, hanem igazságszolgáltatás is legyen

Törvényjavaslatot nyújt be az alkotmányügyi bizottság a büntetőeljárások és a polgári peres eljárások gyorsítása érdekében; az indítvány alapján bizonyos ügyekben az ügyész dönthetné el, melyik bíróságon emel vádat - közölte a Fidesz frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján.

Koltai házi őrizetben marad

Házi őrizetben marad Koltai Gábor filmproducer, akit adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsítanak, határozott a Budai Központi Kerületi Bíróság.

2,3 milliárdnyi adócsalást derítettek fel a pénzügyőrök

A Vám- és Pénzügyőrség Közép-magyarországi Regionális Nyomozó Hivatala nyomozást indított mozifilmek és 3D-s produkciók gyártásával és értékesítésével foglalkozó cégek és vezetőik ellen az APEH feljelentése alapján.

Felfüggesztett börtön az expolgármesternek adócsalásért, hűtlen kezelésért, okirathamisításért

A Borgáta Termál Kft. 5 millikó forint támogatást nyert el a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumtól a borgátai fürdő szociális helyiségeinek felújítására, majd a valódi munkát egy alvállalkozói céggel, a benyújtott számlán szereplő pénzösszeg feléért végeztette el.

Újabb fordulat Orbán Viktor barátja ügyében!

A bíróság megszüntetett minden kényszerintézkedést a Fidesz egykori gazdasági tanácsadójával, Varga Tamással szemben.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Kulcsár-ügy

Kulcsár-ügy

Szász Károly PSZÁF elnök 2003 nyarán történt megveretése után kapott fokozott figyelmet a Pannonpast ügyében végzett PSZÁF vizsgálat. Ebből kiderült, hogy a K&H Equities jelentős szerepet játszott...
Rendőri korrupció 2012

Rendőri korrupció 2012

A rendőrségi korrupciós ügy 2012. június 1-jén robbant ki, amikor Vizoviczki Lászlóval, számtalan budapesti szórakozóhely tulajdonosával és egyik emberével együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI