Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Advertum Kft. [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

MSZP-közeli és oroszbarát szálak a 200 milliárdos Quaestor-csődben

Az MSZP új csodafegyverét, Tóth Bertalan frakcióvezető imázsát építő Gát György producer a Tarsoly-féle Quaestor-botrány egyik nagy kedvezményezettje. Más quaestoros szálak is vezetnek a szocik irányába, fontos szerep jutott a nyírségi-szabolcsi oroszbarát lobbinak is. Nagyon úgy fest, ismét egy pártokon átívelő gigamutyi zajlott. A lényeget azonban továbbra is csak sejteni lehet: hol a pénz?

Téves lista Rogán exnejével – offshore ingatlanvásárlások a Belvárosban

Egy Rogán Antal volt nejéhez köthető cég is önkormányzati ingatlanhoz jutott az V. kerületben – ez szerepel azon a listán, amelyet az atlatszo.hu közölt. Az önkormányzat utólag azonban közölte, az általuk összeállított listán több tétel tévesen szerepel. Így ez is.

A költségvetési bizottság nem fogadta el az Advertum-ügyre adott választ

Nem fogadta el az Országgyűlés költségvetési bizottsága az Advertumnak ígért állami kezességvállalást firtató interpellációra adott kiegészítő államtitkári választ sem, kedden, 13 igen, 15 nem és 1 tartózkodás mellett.

Nyíregyházán is sikerült, kacagva megcsináljuk

Őrizetbe vette az ügyészség azt az ingatlan-értékbecslőt, aki a gyanú szerint hamis becslésekkel segített erzsébetvárosi ingatlaneladásokat.

Az MSZP felső köreihez érnek az Advertum kapcsolatai?

Az MSZP legmagasabb köreihez érnek az 5,2 milliárdos kormányzati hitelgaranciával megtámogatandó Advertum-birodalom kapcsolatai.

Fidesz: vonják vissza az Advertum Kft.-nek biztosított hitelgaranciát!

A Fidesz azt kéri, hogy a kormány vonja vissza az Advertum Kft. részére biztosított hitelgaranciát, hagyjon fel azzal a próbálkozással, hogy közpénzből médiabirodalmat építtessen egy magántársasággal – mondta Bánki Erik.

Az Advertum lép az APEH helyébe

Ha akarja a fociliga, ha nem, a botrányos ügyeiről elhíresült Advertum Kft. fogja kisegíteni a szervezetet a hárommilliárd forintos adósságából.

Fidesz: Keller mondjon le

A Fidesz felszólította a pénzügyi államtitkárt, hogy mondjon le, miután három interpellációra adott válaszát is leszavazta az Országgyűlés.

Állami garanciával fut a pénze után a kormány

A nyíregyházi Advertum Kft. hitelfelvételére adott kormánygarancia kapcsán kormányközeli vállalkozásról, szocialista médiahálózatról szólnak a hírek.

ÁSZ-vizsgálatot kezdeményeztek az Advertum-ügyben

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálatát kezdeményezte az Advertum-ügyben pénteki ülésén a parlament kulturális bizottsága, miután meghallgatta Keller László pénzügyminisztériumi államtitkárt - idézi a Híradó a távirati irodát.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Kereskedőházak csókosoknak

Kereskedőházak csókosoknak

A külkereskedelem központjai, az úgynevezett kereskedőházak felügyeletére hozták létre pár éve a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-t, ami életre hívása óta sorozatos botrányaival és hatékonytalan...
Quaestor botrány

Quaestor botrány

2015. március 10-én a Nemzeti Bank részlegesen felfüggesztette a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyét, mivel a gyanú szerint a cég 150 milliárd forintnyi fiktív...
Moszkvai vízumközpont

Moszkvai vízumközpont

2015 januárjában helyezték előzetes letartóztatásba Kiss Szilárd Miklóst, volt magyar agrárdiplomatát, akinek felesége a moszkvai vízumközpont résztulajdonosa. A gyanú szerint két társával megpróbálta...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI