Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Aegon [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Nyomoznak a magánnyugdíjpénztáraknál

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) által magánnyugdíjpénztárakkal szemben tett kilenc feljelentésből nyolc ügyében folyik nyomozás, a kárösszeg elérheti az ötmilliárd forintot - derül ki abból az írásbeli válaszból, amelyet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter adott egy jobbikos képviselő kérdésére.

Nyilvános a Kehi-jelentés: ezeket művelték a nyugdíjpénztárak

Teljes egészében olvasható az a mindeddig titkos Kehi-jelentés, amely alapján több magánnyugdíjpénztárat is feljelentett idén tavasszal a kormányzati hivatal.

Az AEGON nem érti

Az AEGON Magyarország a médiából szerzett tudomást arról, hogy több kormányzati feljelentés született a magán-nyugdíjpénztári szektor korábbi gazdálkodása ügyében, illetve később arról is, hogy konkrétan az AEGON Magánnyugdíjpénztárat illetően rendőrségi eljárás indult – tájékoztatta lapunkat a társaság.

Offshore ingatlanmutyit is vizsgálnak a nyugdíjpénztáraknál

Lesznek még újabb feljelentések a magánnyugdíjpénztárakkal szemben, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) több gyanús ingatlanbefektetést is vizsgál. Ezekben az ügyekben néhány önkormányzat is érintett lehet.

Nincs vád, nem tud védekezni az AXA

Az AXA Magánnyugdíjpénztár május 4-én a sajtóból értesült arról, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a magánnyugdíjpénztárak gazdálkodásának ellenőrzése alapján három magánnyugdíjpénztár – Aegon, Erste, AXA – esetében feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen.

Ötmilliárd forint után nyomoz a rendőrség

Ötmilliárd forintos hűtlen kezelés gyanújával folytat nyomozást a BRFK az Aegon nyugdíjpénztárral szemben – értesült a Magyar Nemzet.

Nagyon durva dolgok jöhetnek

A kötelező magánnyugdíjpénztárakat működtető magántársaságok a pénztártagokat megkárosítva jártak el és pazarló módon gazdálkodtak – állapította meg az öt legnagyobb pénztár tízéves tevékenységét átvilágító Kehi-vizsgálat.

Megmutatták erejüket a lobbik

Tavasz óta nincs lobbitörvény, a lobbik viszont szép sikereket érnek el. Az őrült tempójú törvényhozási menetben általában az utolsó pillanatban enyhülnek jogszabályok, amelyek megváltoztatásához általában Lázár Jánoson vagy Rogán Antalon át vezet az út.

Milliárdos nyugdíjpénztári túlszámlázások

Az elmúlt napok sajtóhírei szerint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) négy magánnyugdíjpénztárnál (mnyp.) is azt állapította meg, hogy befektetéseiknél nem a tagok érdekeit képviselték.

Mégsem adócsaló az ÁB-Aegon?

Az ÁB-Aegon biztosító ellen adócsalás gyanúja miatt a Pénzügyminisztérium adóhivatali vizsgálatot kezdeményezett még májusban, a társaság Vállalati Gondoskodás nevű termékével kapcsolatban.
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI