Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Agóra Kft. [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Szigetvári Viktor is jól keresett Pakson

Gyurcsány Ferenc, Medgyessy Péter, Józsa István és Harangozó Tamás után egy újabb (volt) szocialista, jelenleg Együtt–PM-es politikusról, Szigetvári Viktorról derítette ki lapunk, hogy cége több millió forintot keresett a paksi atomerőmű bővítésének ürügyén.

Gyurcsány és Paks: válasz a jobboldali média állításaira

Sem törvénytelen, sem erkölcstelen dolgot nem követett el Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének cége a Paksi Atomerőművel kötött szerződéssel összefüggésben - közölte a párt sajtóirodája kedden.

„Nagyon komoly, zsíros” megbízást kapott Gyurcsány cége

Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján közölte: dokumentumokkal tudják igazolni, hogy a Gyurcsány Ferenchez köthető Agóra Kft. 1997 októberétől 1998 júliusáig „nagyon komoly, zsíros”, 80 millió forint összértékű megbízást kapott a paksi atomerőműtől az esetleges erőműbővítés és az atomenergia népszerűsítésére.

Gyurcsány paksi üzlete: "Egyedül annak van nyoma, hogy a pénzt átutalták"

A Fidesz szerint felmerül a gyanúja annak, hogy 1997-1998-ban egy Gyurcsány Ferenchez köthető cég színlelt szerződést kötött a paksi atomerőművel.

Nem találják Gyurcsányék paksi dokumentumait

Egy, a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló Altus Zrt.-hez tartozó cég is dolgozott a Paksi Atomerőműnek éveken keresztül – mondta a Hír Tv-nek az atomerőmű kommunikációs igazgatója. A teljesítési igazolásokat viszont egyelőre nem találják.

80 milliót kapott Paksról Gyurcsányék cége

A Paksi Atomerőmű 80 milliót fizetett ki az Agóra Marketing részére, amely ahhoz az Altus csoporthoz tartozik, amelynek jelenleg Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára a vezérigazgatója.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI