Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Agro-City Zrt. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Benedekék ártatlanok

Megszüntette a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség az újfehértói ingatlanbotrány ügyében – tudtuk meg Keresztes Imre főügyésztől.

Ismét zűrös ügyet talált a Magosz

Újabb földeladási ügyben kezdeményez vizsgálatot a magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége.

Újabb föld, ügy az Agro Citynél

Balkány, Nagykálló és Újfehértó után újabb korrupciógyanús, ezúttal Nyíregyháza környéki állami földeladás ügyében kezdeményezett vizsgálatot a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) - közölte a szervezet igazgatója.

Újabb korrupciógyanús földeladást vizsgáltatna a Magosz

Balkány, Nagykálló és Újfehértó után újabb korrupciógyanús, ezúttal Nyíregyháza környéki állami földeladás ügyében kezdeményezett vizsgálatot a Magosz...

Benedek Fülöp járt el a gyanús földügyben

Dokumentumok bizonyítják, hogy az újfehértói korrupciógyanús állami termőföldeladások ügyében az agrártárca részéről Benedek Fülöp szakállamtitkár járt el.

Újabb gyanús földeladások, kisnyugdíjas felvásárlóval

A bábolnai és a balkányi ügyek után most Újfehértó került a középpontba a gyanús földeladások sorában. A szabolcsi településen a Nemzeti Földalapkezelő által meghirdetett 570 hektárnyi állami földterületet nem a helyi gazdálkodók tudták megvenni, bár eredetileg ők nyerték meg a pályázatot.

Agrárbalhé - Közzétesszük a MAGOSZ bizonyítékát

A MAGOSZ által nyilvánosságra hozott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyanús földügyekről Dr. Budai Gyulával, a szövetség igazgatójával, a Nemzeti Földalap ellenőrző bizottság tagjával beszélgetett a Hírextra.

Földharcban a Magosz

Éles vitába keveredett a Magosz és az agrártárca néhány újfehértói parcella eladása miatt. Vizsgálat helyett a minisztérium magyarázkodik.

Nem mond le az államtitkár

A munkámat végeztem, nincs okom lemondani, s ha valaki netán ezért felmentene, lelke rajta – e szavakkal reagált lapunknak Gőgös Zoltán...
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI