Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Airbridge Zrt. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A Malév-csőd, az oroszok és a reptér-privatizáció titkai

A Malév csődjének és orosz tulajdonlásának titkairól, s a Budapest Airport privatizációjának titkos záradékáról lebbenti fel a fátylat Tátrai Miklós, a Vagyonkezelő volt vezére.

A szocialisták szándékosan tették tönkre a Malévot? + Videó

A szocialista kormányok szándékosan kárt okoztak az államnak a Malév kapcsán kötött rendkívül előnytelen szerződésekkel.

Strómanok a Malévban

Az eredeti szindikátusi szerződés és egy offshore céggel kötött, vételi jogot alapító dokumentum bizonyítja, hogy a Malév korábbi többségi magyar tulajdonosai soha nem rendelkeztek a tulajdonuk felett – írja a keddi Magyar Nemzet.

Elszállt milliárdok nyomában

Ismét csődközeli helyzetben van a Malév, pedig több tízmilliárd forintot költöttek rá az adófizetők pénzéből az utóbbi tíz évben. Számvetés az okokról és a következményekről. Első rész.

WikiLeaks: Putyinék alá tartozott az egész Malév

Egy titkos minősítésű friss WikiLeaks távirat szerint 2009 februárjában az amerikai diplomaták számára kiderült, hogy a látszattal ellentétben a Malév-részvények többségét nem magyar magánszemélyek, hanem teljes egészében a moszkvai központú Vnyesekonombank birtokolja. Az amerikaiak gyanúja szerint a magyarok látszólagos bevonásával akarták kijátszani az oroszok a nemzeti légitársaságokra vonatkozó uniós szabályokat.

Putyin által ellenőrzött bank birtokolta a Malévot

Megszellőztetett amerikai diplomáciai jelentések szerint a légitársaság veszteséges működése amerikai érdekeket sért.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

WikiLeaks

WikiLeaks

A WikiLeaks internetes oldal 2006-ban indult, ahol a Julian Assange ausztrál ex-hacker nevével fémjelzett, és a The Sunshine Press által működtetett nemzetközi nonprofit szervezet kiszivárogtatott kormányzati...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI