Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Arthur Andersen [X]
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Folytatódik a Postabank-per, de kártérítésre nincs remény

Szerdán zárt tárgyalás keretében folytatják a Fővárosi Bíróságon a magyar állam kontra Arthur Andersen pert, amely még a Postabank-ügy kapcsán indult.

Bukott az állam egy Postabank-pert

A könyvvizsgálók közül a Deloitte nem felelős a Postabank kilencvenes évekbeli vagyonvesztéséért, mondta ki az ítélőtábla.

A költségvetési tartalékból fizetik a Postabank-könyvvizsgálók per költségét

A kormány megvárja a bíróság írásos ítéletét a Magyar Állam által a Postabank könyvvizsgálói ellen indított perben, a perköltséget a költségvetés általános tartalékából fizeti ki - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő arra a hírre reagálva, hogy a Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Bíróság tavaly októberi ítéletét, amelyben elutasították a magyar állam keresetét a Deloitte-tal szemben.

Veszített a magyar állam

Több száz milliót vesztett a magyar állam a Postabank könyvvizsgálói ellen indított perben. A Pénzügyminisztérium épp annak a Deloitte-nek fizethet, amelyet eddig az új pénzügyminiszter, Oszkó Péter vezetett.

Folytatódik a kártérítési per a Postabank volt könyvvizsgálói ellen

Folytatódik az a per pénteken, amelyet a magyar állam kezdeményezett több mint hét évvel ezelőtt a Postabank volt könyvvizsgáló cégei ellen.

A Postabank és az egyik könyvvizsgáló is felelős

Az állam nem jogerősen pert nyert az egyik könyvvizsgáló ellen a százmilliárdos nagyságrendű Postabank-perben. A felpereseket ért károkért fele-fele részben felel a magyar állam és az elsőrendű alperes, a Deloitte and Touche Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Postabank-ügy

Postabank-ügy

„A PB-sztori valójában már az 1997-es betétesi roham előtt elkezdődött, amikor a megtakarítók egy része elveszítette bizalmát, és kiváltotta postabanki betétjét. Nyilván azt látták, amit nem...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI