Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Atlasz Egyesület [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Bűnöző, de nem maffiózó Zuschlag védője szerint

Nem épített ki bűnszervezetet, bár bűncselekményt elkövetett védője szerint Zuschlag János egykori MSZP-s képviselő, akit különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalással és más bűncselekmények elkövetésével vádolnak.

Nem idézik be a Zuschlag ellen valló expolitikust

Elutasította szerdán a bíróság azt az ügyészi kezdeményezést, hogy tanúként hallgasson meg egy más ügy miatt előzetes letartóztatásban lévő korábbi kecskeméti ifjú szocialista politikust a Zuschlag-perben.

Zuschlag-per: még mik derülnek ki?

Béki Gabriella SZDSZ-es képviselő már 2001-ben az Országgyűlés plenáris ülésén név szerint említette a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezeteket, melyek nem voltak a bíróságon bejegyezve, ennek ellenére kiemelt támogatást kaptak.

2001-es figyelmeztetés került elő a Zuschlag-perben

Elévülésre hivatkozva utasította el a bíró annak a képviselőnek a kihallgatását, aki már egy 2001-es parlamenti felszólalásában felhívta a figyelmet a Zuschlag Jánoshoz köthető szervezetek szabálytalan támogatására.

Zuschlag-per - Külföldi állampolgár cégbélyegzőjét is felhasználták

Egy marokkói állampolgárságú tanú szerint Magyarországon működő cégének a bélyegzőjét is felhasználták azokon a hamisított számlákon, amelyeket a Zuschlag Jánoshoz köthető civil szervezetek pályázaton nyert pénzeinek elszámolásához csatoltak be.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI