Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
AAM Zrt. [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Külsős szerződések miatt nyomoznak a BKV-nál

Hűtlen kezelés miatt nyomoz a BKV-nál a Budapesti Rendőr-főkapitányság, mert egy ismeretlen feljelentő szerint a közlekedési vállalat szerződéseket kötött külső cégekkel, amelyek nem teljesültek vagy az elvégzett munka nem állt arányban az azért kifizetett összeggel.

Tanácsadás, milliárdok – Tisztázná a helyzetet a BKV és az AAM

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. kész tisztázni a BKV Zrt.-vel kötött többmilliárdos szerződéssel kapcsolatban őket ért vádakat, miután a közlekedési társaság felmentést adott a cégnek az üzleti titoktartási kötelezettség alól .

A KDNP a Nemzeti Nyomozó Irodához fordul a BKV tanácsadói megbízásai miatt

A KDNP egyik fővárosi képviselője a Nemzeti Nyomozó Irodához fordul, mert megítélése szerint törvénysértő, hogy a 4-es metró tanácsadó cége egy másik tanácsadó cég szerződésének tető alá hozatalával foglalkozott.

A BKV tanácsadó cége kész tisztázni az őket ért vádakat

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. kész tisztázni a BKV Zrt.-vel kötött többmilliárdos szerződéssel kapcsolatban őket ért vádakat, miután a közlekedési társaság felmentést adott a cégnek az üzleti titoktartási kötelezettség alól - tájékoztatta az MTI-t a két cég közös közleményben pénteken.

Szakít az AAM a BKV-val

Az AAM tanácsadócég felbontja a 2,5 milliárd forint értékű, öt évre szóló keretszerződéseit a BKV-val, erről a két cég közösen egyezett meg.

Láthatatlan tanácsokra fizetett ki a BKV 134 milliót

Súlyos, bűncselekmény elkövetésének gyanújára is okot adó visszásságokat tárt fel a BKV belső ellenőrzési osztálya az AAM-mel kötött tanácsadói szerződések tételes vizsgálatakor.

Az AAM kéri a BKV-t a közérdekű adatok kiadására

Különös fordulatot vett a BKV tanácsadói szerződései körüli botrány: az AAM megelégelve a BKV-menedzsment tartózkodó álláspontját, maga kéri, hogy a közcég oldja fel az üzleti titoktartás alól, ami egy jogi nonszensz.

Kétszer kért tanácsot a villanyjegyhez a BKV

Nem először kér segítséget az elektronikus jegyrendszer bevezetéséhez az AAM-től a BKV. 2006-ban az AAM 260 milliós szerződést köthetett a BKV-val, hogy tanácsaival segítse a rendszer bevezetését Budapesten, ami azóta sem készült el.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

BKV buszbeszerzés

BKV buszbeszerzés

A BKV által meghirdetett használtbusz-tender kapcsán először a Heti Válasz beszélt cikkében korrupcióról. A lap szerint a közbeszerzési eljárást kifejezetten egy pályázóra, az Alfa Busz Kft.-re...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI