Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Altus Zrt. [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Lázár visszavág és Brüsszelnél mószerolja Gyurcsányt

Nyilvánosságra hozták azokat a leveleket, amelyekben Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter útszéli a tőle megszokott stílusban pocskondiázza Gyurcsány Ferencet és gyanúsítgatja az Európai Bizottságot az Altus Zrt. másfél milliárd forintos megbízása miatt.

„Kormányzati szintről szóltak le a felügyeletre”

Az október 4-i kolontári tragédia lehetséges okai között felmerül a környezetvédelmi hatóságok mulasztása is. A felvetések a felügyeletek általános alkalmatlanságától a függetlenségük hiányán át a vegytiszta korrupcióig tartanak.

Gyurcsány cége hibázott

Miután tegnapi számunkban megírtuk, hogy a Gyurcsány Ferenc százszázalékos tulajdonában álló Altus Zrt. 2008-as mérlege nem lelhető fel az igazságügyi minisztérium internetes kimutatásában, a volt miniszterelnök vállalkozása sietve intézkedett: tegnap délután a tárca honlapján már elérhetők voltak a dokumentumok.

Törölheti a cégbíróság az Altust

Az igazságügyi minisztérium internetes összesítésében nem lelhető fel a Gyurcsány Ferenc százszázalékos tulajdonában álló Altus cég 2008. évről szóló mérlege. Az adóhatóság nemrégiben arra hívta fel a figyelmet: ha egy vállalkozás nem ad be ilyen iratot, akár törölhetik is a mulasztása miatt.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Kármán-ügy

Kármán-ügy

Kármán Irén, oknyomozó újságírónő, azután került a médiafigyelem központjába, hogy pest­erzsébeti lakása közelében ismeretlenek megtámadták és megverték, majd másnap össze­kö­tözve talált...
Kolontári rekonstrukció

Kolontári rekonstrukció

A 2010 októberében tíz ember halálát okozó kolontári vörösiszap-katasztrófa utáni, 30 milliárdos helyreállítást egy olyan, egymáshoz laza szálakkal kötődő cégcsoport tagjai végezhették el,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI