Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Audi Hungária Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Az Audi-támogatásokat firtatja a Védegylet

Kikéri a nemzetgazdasági minisztériumtól és a győri önkormányzattól a Védegylet és a Tiszántúli Természetvédők Társulata az Audival, illetve a Volkswagennel kötött szerződéseket és egyedi adóelengedési vagy adókönnyítési rendelkezéseket. A zöldszervezetek az Audinak az egyes években pénzátutalások, adózási intézkedések, infrastrukturális és egyéb fejlesztések formájában nyújtott támogatások értékének nyilvánosságra hozatalát is kezdeményezik.

Hatmillió forint támogatást kap az Audi munkahelyenként

Összesen 11 milliárd, munkahelyenként durván 6 millió forint – úgy tudjuk, ennyit kap készpénzben nyújtott állami támogatás formájában az Audi.

A kormány megsüketült Audi-ügyben

Az Orbán-kormány jóval több közpénzt ad az Audinak, mint ígérte, és egy nemzetközi szerződéssel sem törődve csökkenti a hatósági, illetve civil kontrollt.

Tárca: az LMP téved, nincs döntés Audi-ügyben

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye szerint a kormány még nem döntött a győri Audi-beruházás támogatásának mértékéről.

LMP: korrupcióveszély az Audinál

Több közpénzt ad a kormány az LMP szerint az Audinak, mint ígérte. A párt szerint a gyár bővítésének kiemelt beruházássá nyilvánítása a korrupció veszélyét is növeli.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI