Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Centrum Parkoló Rendszer Kft. [X]
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Öttusabajnok nyert pert a Centrum ellen

Vajon mire költötte el a Centrum a parkolóautomatákba bedobált sok millió forintunkat? A kérdésre, amely Hanzély Ákos (42) öttusabajnokunkban is felmerült, három év után végre választ kaphatunk.

Jogerős: a Centrum Kft-nek 30 napja van

Jogerőssé vált a Pesti Központi Kerületi Bíróság ítélete, így Centrum Parkoló Rendszer Kft. köteles kiadni szerződéseinek adatait - közölte az LMP pénteken.

LMP vs Centrum – 1 : 0

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a mai napon meghozott, első fokú, nem jogerős ítéletében közérdekű adatok kiadására kötelezte az alperes Centrum Parkoló Rendszer Kft.-t.

Utólag hagyták jóvá a Centrum-partnert

A IX. kerület önkormányzati tulajdonú vállalkozásra bízta a helyi parkolási bizniszt. A Ferencvárosi Parkolási Kft. viszont azonnal kiszervezte a munkák nagy részét, az üzleti partner pedig egy offshore tulajdonú cég lett.

Parkolás + mutyi: titkolózik a Centrum, feljelentették

Feljelentést tett az ügyészségen a Lehet Más a Politika (LMP) a Centrum Parkoló Kft. ellen kedden, mert a társaság nem adta ki a gazdálkodásával kapcsolatos közérdekű adatokat.

Titkolózás miatt jelenti fel a Centrum Kft.-t az LMP

Közérdekű adat nyilvánosságra hozatalának megtagadása miatt tesz feljelentést az LMP a Centrum Parkoló Rendszer Kft. ellen.

Az LMP feljelenti a Centrum Parkoló Kft.-t

Közérdekű adat nyilvánosságra hozatalának megtagadása miatt feljelenti az LMP a Centrum Parkoló Rendszer Kft-t.

Nincs megállás - Parkolási háború

Csak tűzoltó intézkedés a Rogán Antal és Kósa Lajos nevével fémjelzett új törvényi szabályozás a parkolásról, ezzel nem valósul meg az egységes fővárosi rendszer.

Diplomatamentesség dollárért

Fürst György, hűtlen kezeléssel gyanúsított volt terézvárosi alpolgármester „utazó diplomata” útlevelét a Közép-afrikai Köztársaság miniszterétől kapta – közölte lapunkkal ügyvédje.
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Gripen-ügy

Gripen-ügy

A magyar kormány 2001-ben döntött a NATO csatlakozás után időszerűvé vált harcászati repülő erők fejlesztéséről. Sokáig az Egyesült Államok F 16-os vadászrepülők bérbeadásáról szóló ajánlata...
Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI