Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Személyek:
Domokos László [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Lázár ellenében is védik kiváltságaikat a fideszes képviselők

Több mint fél éve nem vette tárgysorozatba Lázár Jánosnak a képviselők fizetéséről szóló javaslatát a parlament illetékes bizottsága. A fideszes frakcióvezető a lakhatási támogatás kifehérítését az első lépésnek szánta a költségtérítésekkel való trükközés elleni harcban, de a hvg.hu úgy értesült, hogy az időközben elkészült új koncepcióra képviselőtársai és a pártvezetés is nemet mondtak.

Az elszámoltatási kormánybiztos

Papcsák Ferenc szerint az erősebb személyes felelősség és a szakmaiság védi leginkább a közpénzt. Emellett a felügyelőbizottságokba nagy tudású, nem fideszes szakembereket ültetnek.

Domokos: Nem szeretnék etikai alapon pálcát törni

A pártfinanszírozás szabályai nem segítik az átláthatóságot, a képviselői költségtérítések számla nélküli folyósítása viszont rendben van a közpénzügyek új legfőbb őre szerint.

Főszámvevő-firtató - Az ÁSZ új elnöke

Pártpolitikust jelölt a Fidesz a számvevőszék élére. Kritikusai szerint nemcsak erős pártkötődése, költségtérítési gyakorlata, s egy korábbi kötvénykibocsátásban játszott szerepe, de hiányos nyelvtudása miatt is aggályos Domokos László jelölése.

"Ez nem egy könnyű életforma" - közérthetőséget ígér az ÁSZ új elnöke

Nem sértett törvényt a lakhatási támogatás felvételével, és mert a választókerületének gondozása nagyon sok pénzbe kerül, szerinte ezért etikailag sem kifogásolható, amit tett - állította az [origo]-nak Domokos László, az Állami Számvevőszék hétfőn megválasztott új elnöke, aki szerint képviselőnek lenni nem könnyű.

Éveken át bírálták a számvevők a főnöküknek jelölt polgármestert

Több korábbi jelentésében is bírálta az Állami Számvevőszék a székesfehérvári önkormányzatot, amelynek vezetőjét, Warvasovszky Tihamért a Fidesz most a számvevőszék egyik vezető posztjára jelölt. A legutóbbi, 2008-as vizsgálat a törvényi előírások megszegése, a város eladósítása, a közérdekű adatok elhanyagolása miatt bírálta a városvezetést, köztük személyesen a polgármestert is.

Etikai problémákat vet fel Domokos László jelölése a K-Monitor szerint

Több szempontból is problémásnak tartja a K-Monitor Iroda az Állami Számvevőszék vezetésére kiszemelt Domokos László jelölését.

K-Monitor: etikai aggályok az ÁSZ-elnökjelölt körül

Több szempontból is problémásnak tartja a K-Monitor Iroda az Állami Számvevőszék vezetésére kiszemelt Domokos László jelölését.

Adatvédelmi vizsgálat közpénzügyben - Gyűjtögető életmód

Mennyit keresett és mikor Domokos László? A Békés megyei politika egyik nagyágyújának jövedelmi viszonyait egy cikkünkben már megpróbáltuk feltárni (lásd: Közérdekű titkolódzás, Magyar Narancs, 2007. június 7.), mérsékelt sikerrel.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI