Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Személyek:
Draskovics Tibor [X]

Draskovics Tibor

1955. június 26-án született Budapesten. Nős, harmadik házasságában él. Első házasságából egy lánya, második házasságából két fia van.

Az ELTE Jogi Karán szerzett diplomát 1979-ben. Ezután a Pénzügyminisztériumban különböző beosztásokban dolgozott. 1988-ban a jogi főosztály vezetőjévé nevezték ki. A rendszerváltás után helyettes államtitkár lett és bekerült a privatizációs kormánybizottságba is. 1991-ben megvált posztjától.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Már lefizetni sem kell

Jó hír: van egy terület Magyarországon, ami egyértelműen hatékonyabbá vált és jobban működik, mint korábban. Rossz hír: ez a terület éppen a korrupció.

Milyen volt szőkesége

Évtizedes, mérsékelten eredményes vizsgálódás után még ma is tud meglepetéseket okozni a legnagyobb magyarországi olajbotrány. Bírósági ítélet viszont alig született.

Eltűntek a Draskovics-iratok a rendőrség honlapjáról

"A keresett oldalt valószínüleg eltávolították" - olvasható a rendőrség honlapjának azon az oldalán, ahol korábban egy, Draskovics Tibor kijelölt rendészeti minisztert is érintő titkos nyomozás dokumentumait lehetett letölteni.

Hézag

Most, hogy váratlanul kiderült, Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter lesz, a rendőrség honlapjáról eltávolították azokat az 1996 és 1998 között íródott olajdokumentumokat, amelyeket tavaly novemberben hoztak nyilvánosságra.

A Fidesz Draskovics olajos aktáit keresi

A Fidesz tudni akarja, ki és miért távolította el a rendőrség honlapjáról a Draskovics Tibornak kellemetlen olajügyi iratokat.

Hézag-ügy: féltik a rendőrséget

Draskovics Tibor kinevezés előtt álló igazságügyi és rendészeti minisztertől félti a rendőrséget a Fidesz, miután kiderült, hogy az egykori pénzügyi államtitkárra vonatkozó dokumentumok eltűntek az ORFK honlapjáról.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI