Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Felcsút község Önkormányzata [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Mészáros Lőrinc: Vagy leteszik a kamerát, vagy hívom a rendőrséget

Rendkívüli ülést tartott a felcsúti önkormányzat képviselő testülete. Ez egy nyilvános esemény, Mészáros Lőrinc mégsem akart hozzájárulni, hogy felvétel készüljön. Még a rendőrséget is ki akarta hívni. Nem válaszolt arra sem, miért tagadta mindenki, őt magát is beleértve, hogy köze van az Opimushoz.

MÉSZÁROS LŐRINC KIFELEJTETT EGYMILLIÁRDOT A VAGYONNYILATKOZATÁBÓL

Ekkora osztalékot vett fel ugyanis idén a cégéből, de ingatlanokat vett, illetve ebből élt. A megmaradt összeg magyarázza a korábbi nyilatkozatban szereplő, 300 millióval növekedett megtakarítását is.

Ha kedve tartja, 5 kocsival is furikázhat Mészáros Lőrinc testvére Felcsúton

Kafkai huzavona után nézhettük meg a felcsúti polgármester öccsének vagyonnyilatkozatát. Ebből kiderül, hogy Mészáros János kedvenc kocsija a Volkswagen, de a Renault-t is szereti. Cége csaknem félmilliárdos árbevételt ért el tavaly.

Mészáros Lőrinc vagyonának a nagysága is nehezen átlátható

Felcsút polgármestere érezteti, hogy kegyet gyakorol, amikor közzéteszi 2011 óta kitöltött vagyonnyilatkozatait. Vannak be eltűnő és felbukkanó tételeket, nehezen átlátható birtoktestek és lakóingatlanok. Ha a transzparencia volt a lépés célja, sokkal nem kerültünk hozzá közelebb.

400 milliója van takarékbetétben Mészáros Lőrincnek

Nem volt könnyű, de végül sikerült elérni, hogy Orbán Viktor jó barátja, a milliárdos felcsúti polgármester Mészáros Lőrinc nyilvánosságra hozza vagyonnyilatkozatait. A gázszerelőből lett politikus-vállalkozó nem panaszkodhat, a 2014-es adatok szerint

Másodfokon nyertünk a felcsúti önkormányzat ellen

Hibázott az elsőfokú bíróság, amikor tárgyalás nélkül adott igazat a felcsúti önkormányzatnak az ellenük indított perünkben.

Még van remény megismerni a felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatát

Hibázott az első fokon eljáró Székesfehérvári Járásbíróság, amikor tárgyalás nélkül döntött arról, hogy nem megismerhető Mészáros Lőrinc vagyoni helyzete. A 444.hu kérelmét így újratárgyalják.

A Ne-zavarj-épp-lopok törvény segít Mészáros Lőrincnek eltitkolni vagyonát

Navracsics Tibor tavaly tavasszal még esküdözött, hogy az infótörvény módosítása nem akadályozza majd, hogy az állampolgárok közérdekű információkhoz jussanak Magyarországon.

Így segít az újságíróknak a felcsúti önkormányzat

Még október elején kezdtük keresni Mészáros Lőrinc polgármester vagyonnyilatkozatát Haszán kollégával, de nem találtuk a települése honlapján.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI