Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Balsai rejtélyes kinevezése - Schmitt Pál ügyvédet fogadott

A Köztársasági Elnöki Hivatalban kapott munkát dr. ifj. Balsai István, Balsai István fideszes országgyűlési képviselő. Az ügyvédet megbízásos szerződéssel vették fel, de a további részletek még tisztázatlanok. Az államfő más kormánypárti politikus családtagjának is ad már munkát.

2,5 milliárdos tisztogatás

Milliárdokat fizethet ki a kormány azoknak a minisztériumi dolgozóknak, aki a kormányváltás óta indítottak munkaügyi pereket a tárcák ellen kirúgásuk miatt. A Blikk pert indít a közérdekű adatok nyilvánosságáért, hogy kiderüljön, hány embert cseréltek le a kormányváltás óta.

Kimaradt a jelentésből az átjátszott vagyon

Dokumentumok sorát tette közzé a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, amivel azt próbálja bizonyítani, hogy mindent átlátható módon ad át a következő agrárkormányzatnak. Az igazság ugyanakkor az, hogy a tárca éppen a lényegről nem számol be: mi történt az állami termőföldekkel és erdőkkel az elmúlt nyolc évben.

Orbán nem válaszolt a szocialisták kormányzati korrupcióval kapcsolatos kérdéseire

Keller László szocialista képviselő úgy véli, Orbán Viktor miniszterelnök is felelős azért, hogy az agrártárcánál felelőtlenül és megalapozatlanul költöttek el nagyobb állami pénzeket.

Összefonódásokra derülhet fény egy, az FVM tulajdonában lévő cégnél

"Belterjes" privatizációra és vezetői összefonódásra utaló események játszódtak le az Atev Fehérjefeldolgozó Rt. elmúlt kétéves gazdálkodásában - írja a Világgazdaság. Az állati tetemek és feldolgozóipari melléktermékek ártalmatlanítását végző társaság szerint Szabadi Béla gyakorolta a tulajdonosi jogokat alapítói határozatokkal.

Concordia: gyanú a visszaélésekre az FVM cégénél

Visszaélések gyanúja merül fel a FVM százszázalékos tulajdonában lévő Concordia Közraktár Rt. elmúlt kétéves pénzügyi gazdálkodásában - mondta a Világgazdaságnak Lengyel Zsolt, az igazgatóság nemrég felmentett elnöke.

Kormányfői utasításra ellenőrzik az agrártárca cégeit

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal soron kívüli vizsgálatot rendelt el az FVM felügyelete alá tartozó több cégnél. A vizsgálatban elsősorban arra kíváncsiak, hogy a különböző kht.-k vagy a hozzájuk tartozó kft.-k mennyi állami támogatást kaptak, azt hogyan használták fel és milyen kapcsolati rendszerben végezték a tevékenységüket.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI