Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Személyek:
Juhász Péter [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Kétes hírű uradalom

Egyre több a kérdőjel a kormányfő apjához köthető hatvanpusztai majorság körül. A 13 hektáros területet elviekben Mészáros Lőrinc bérli, ám sokakban felmerült a gyanú: valójában Orbán Viktor családja használhatja az egykori Habsburg-birtokot. Elsőként Ferenczi Krisztina néhai oknyomozó újságíró írta le a vélt és valós összefüggéseket. Most a major Orbán kutyája kapcsán került elő.

HARMADJÁRA SEM FEDI A VALÓSÁGOT JUHÁSZ VAGYONNYILATKOZATA – VISSZAVONHATJÁK A KÉPVISELŐ MANDÁTUMÁT

Harmadjára módosította, de még mindig nem fedi a valóságot Juhász Péternek, az Együtt társelnökének és belvárosi képviselőjének vagyonnyilatkozata – jelentette ma be Böröcz László, az V. kerületi önkormányzat alpolgármestere. Juhász ezúttal is egy céget felejtett ki vagyonnyilatkozatából. Kiderült az is, annak ellenére, hogy a rendszeresen “nincs semmimmel” érvelő politikus azt állítja, képviselői fizetéséből él, még egy fillér juttatást nem vett fel az önkormányzattól, mert a fizetés utalásához szükséges személyes adatait sem adta még le. Böröcz László szerint bohózat, amit Juhász művel, és ha ez így folytatódik, a képviselői mandátumát is visszavonhatják.

JUHÁSZ MÓDOSÍTOTTA A VAGYONBEVALLÁSÁT, SZENTGYÖRGYVÖLGYIÉT KIKÉRTE

Másodszor is javította vagyonnyilatkozatát Juhász Péter, az V. kerület Együtt-PM-es képviselője. A politikus Facebook-oldalán kedden azt írta: “Mostanra sikerült ugyanis papíron is megnéznem a tulajdonrészem a nem működő nonprofit Kft-ben. Pontosítanom kell, mert 30 %-ra emlékeztem, miközben 32%”.

JUHÁSZ DURVÁN MELLÉBESZÉL: NEM HOZTA, HANEM VITTE A PÉNZT A MOZGALOMBÓL

Sok mozgalomba öltem pénzt, elnyomott társadalmi csoportokat képviseltem – állította tegnap a televíziós pankráció új műfaját megteremtő köztévés interjúban Juhász Péter, az Együtt társelnöke és belvárosi képviselője. Csakhogy a baloldali értelmiségi körökhöz köthető Sebestyén Eszter lapunkban korábban leleplező riportot írt arról, hogy Juhász nem betett, hanem kivett több millió forintot a mozgalomból. A Milla többek között éppen Juhász kapzsisága miatt hullott szét. Nem lehet véletlen, hogy a társelnököt az őszi tüntetésekből már teljesen kihagyták. Az egykori Milla-tagoktól kapott elszámolásban ráadásul fekete pénzként szerepelnek a Juhász zsebébe vándorló összegek.

JUHÁSZ PÉTER, A TISZTA KEZEK ÉLHARCOSA KIFELEJTETTE A MILLÁS VOLVÓT A BEVALLÁSÁBÓL

Derítsük ki az igazságot! Elég a korrupcióból! Segítsen Ön is! – evvel a felkiáltással indította útjára “Vagyonbevallási Mozgalmát” Juhász Péter belvárosi önkormányzati képviselő, az Együtt társelnöke idén áprilisban. “Kezdeményezem, hogy közösen vizsgáljuk meg képviselőink vagyonosodását. Vizsgáljuk meg, hogy felhalmozható-e annyi vagyon a legális jövedelmükből” – írta akkori felhívásában.

Juhász Péter volt cégeinek hétmilliós adótartozása van a Fidesz szerint

Az V. kerület baloldali polgármesterjelöltjének volt cégei több mint 7 millió forint közpénzzel tartoznak – közölte a Fidesz-frakció. Juhász tagadja az állítást és pert indít jó hírneve megsértése miatt.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI