Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
King's City [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Orbán Viktor ismerhette a Sukoró-beruházás részleteit - vallotta egy tanú

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök hajdani személyi titkárát, főtanácsadóját, kabinetvezetőjét, a miniszterelnöki hivatal több más munkatársát, valamint Joav Blum izraeli üzletember egyik tanácsadóját is meghallgatták ma Szolnokon, az úgynevezett Sukoró-per tárgyalásán.

Januártól tárgyalja a bíróság a Sukoró-ügyet

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének kísérlete miatt kezdődik büntetőper jövő januárban a Szolnoki Törvényszéken. Az eljárás tárgya egy külföldi befektetői csoportnak a Velencei-tó partjára tervezett kaszinóberuházása.

Sukoró-ügy: perre ment a KC Bidding

Újabb per indul a sukorói kaszinóügy kapcsán, ezúttal a befektető kíván adatokat kicsikarni a nemzetgazdasági tárcától.

Patai Ambrus: Gyurcsány vád alatt

E cikk írásakor még nem tudni: mit kezd az Országgyűlés a legfőbb ügyész indítványával, melyben a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését kéri. A vád hivatali visszaélés. A kormányoldalon jó ideig komoly bizonytalanság látszott.

Mártírt csinálhatnak Gyurcsányból

Ma dönt a mentelmi bizottság, javasolja-e Gyurcsány Ferenc kiadatását az ügyészségnek. A volt miniszterelnököt hivatali visszaéléssel gyanúsítják a sukorói kaszinóberuházás kapcsán. Az érintett tagadja a vádakat.

Schiffer: A charta levele képmutató és provokatív

Az LMP frakcióvezetője szerint a Magyar Demokratikus Charta által szerdán neki címzett levél több ponton is "rendkívül képmutató és provokatív".

A Jobbik arra kéri a kormányt, mondja fel a szerződést

A Jobbik hiányolja a közérdekű adatokat tartalmazó sukorói koncessziós szerződést a minisztérium honlapján, illetve felszólította a kormányt, hogy mondja fel a kontraktust, ha az még életben van.

A legfőbb ügyész kivár

A legfőbb ügyész egyelőre nem tett indítványt a volt kormányfő mentelmi jogának felfüggesztésére. Gyurcsányt több mint egy éve jelentették fel hivatali visszaélés gyanúja miatt.

Nyilvánosak a sukorói dokumentumok

Az LMP saját honlapján hozta nyilvánosságra a sukorói King's City-ügyben keletkezett, csaknem kétszáz oldalnyi telekcsere-dokumentumot.

Civil petíció a közérdekű adatokért

Egyelőre nem reagáltak a sukorói önkormányzat képviselői a helyi civileket tömörítő Angelika Egyesület petíciójára, amelyet még a múlt héten adtak át Molnár Gábor polgármesternek – tájékoztatta lapunkat Szigeth Gábor, a szervezet elnöke.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Vesztegetés az INA privatizációjánál

Vesztegetés az INA privatizációjánál

A horvát ügyészség korrupció és szervezett bűnözés elleni igazgatósága (USKOK) 2013-ban emelt vádat Hernádi Zsolt ellen. Az USKOK szerint a Mol vezetője 2008 és 2009 között tízmillió euró kenőpénzt...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI