Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Magyar Orvosi Kamara [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Három pert is nyert a TASZ közérdekű adatok kiadásáról

A Társaság a Szabadságjogokért azt írja, a három pergyőzelem után könnyebb lesz közérdekű adatokat kikérni. Egyszer a BKK-val, egyszer a Honvédelmi Minisztérium egy cégével, és egyszer a Magyar Orvosi Kamarával szemben nyert pert a TASZ.

Visszahívná Éger Istvánt a kamara felügyelőbizottsága

Az orvosi kamara elnökét és elnökségét is visszahívná a felügyelőbizottság, mivel szerintük az elnök és az elnökség ellehetetlenítik a gazdasági ellenőrzésre vonatkozó próbálkozásaikat. Az orvosi kamara elnökét és elnökségét is visszahívná a felügyelőbizottság, mivel szerintük az elnök és az elnökség ellehetetlenítik a gazdasági ellenőrzésre vonatkozó próbálkozásaikat.

Íme vezetőink fizetése

Mivel az orvosi kamara elnöke csak feljelentés után volt hajlandó nyilvánosságra hozni, mennyi a fizetése, az fn.hu utána nézett, vajon a többi kamarára is jellemző-e, hogy titkolják vezetőik díjazását, illetve hogy szintén milliós havi bruttót tesznek-e zsebre.

Nem titkolható tovább Éger tiszteletdíja?

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) egyelőre nem kommentálja azt a nyomozást, amely a szervezet ellen folyik közérdekű adattal visszaélés vétsége miatt. Az eljárást a MOK elnökének a törvényi előírás ellenére titokban tartott tiszteletdíja miatt indították.

Orvoskamarai fizetésbotrány: Éger bemondott egy számot

Bruttó fizetése soha nem volt titok, azt a mindenkori minimálbér tizenhétszeresében állapították meg 2003-ban, amikor munkaszerződést kötött a kamarával, s ezzel ő lett a testület első főállású elnöke - nyilatkozta Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke a Magyar Hírlapnak.

Éger fizetése miatt nyomoznak az orvosi kamaránál

Éger István, az orvosi kamara elnöke arra készül, hogy a kamarai törvény elfogadása után újraválasztatja magát. Ez nem biztos, hogy sikerül: mára a kormány és a tagság egy jelentős része is szembefordult vele.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI