Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Magyar Rádió Nonprofit Zrt. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

A közmédia felszámolná a regionális stúdiókat

A Népszabadság információi szerint a regionális rádiós stúdiók felszámolására készül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A mostani tervek szerint december 22-től megszüntetik az öt regionális stúdió – Győr, Pécs, Szeged, Debrecen és Miskolc – önálló műsorgyártását, elbocsátanak legalább negyven vidéki rádióst, részben felszámolják a tudósítói hálózatot, és a megyei jogú városok helyi rádiós stúdióitól is rendelnek riportokat, interjúkat a Kossuth Rádiónak.

Kilencmilliós jutalom Böröcz Istvánnak

Kilencmillió-egyszázezer forint prémiumot kapott Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a 2011-es munkájáért – közölte lapunk megkeresésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

„Az értékskanzen sem jó”

Hatékony cégmenedzselést anyagi ösztönzés nélkül az állami szférában sem lehet elvárni – állítja Such György, a Magyar Rádió elnöke, aki az elmúlt hetekben kritikai pergőtűz alá került jelentős összegű eredményhez kötött díjazása miatt.

Az üzemi tanács tiltakozik a rádióelnök fizetése ellen

Hozzák nyilvánosságra a rádió elnökének megbízási szerződését - követelte tegnap Tóth Csaba, az intézmény üzemi tanácsának elnöke.

Furcsa rádióelnöki prémium

A Magyar Rádió elnöki menedzserszerződésének nyilvánosságra hozatalát szorgalmazza a közintézmény üzemi tanácsa.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI