Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
MIÉP [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Csurka nem tud elszámolni

Nem tudta érdemben ellenőrizni az MIÉP gazdálkodását az Állami Számvevőszék, mert eltűntek a párt gazdálkodási dokumentumai - derül ki a HVG eheti számából. Ezért felszólították a számvevők a MIÉP elnökét, Csurka Istvánt, hogy szerezze be a hiányzó iratokat a párt 2005-2006. évi gazdálkodásáról.

Eltűnt MIÉP-iratok

Felszólította a MIÉP elnökét, Csurka Istvánt az Állami Számvevőszék (ÁSZ), hogy szerezze be a hiányzó dokumentumokat a párt 2005–2006. évi gazdálkodásáról.

A pártokat akkor sem büntetik, ha a könyvelésük tragikus

Hiányoztak eredeti pénzügyi bizonylatok, hiteles könyvviteli nyilvántartások, a szabályzatok pedig nem követték a gazdálkodás rendjének változását - egyebek mellett ezt állapította meg a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) 2005-2006-os gazdálkodásának ellenőrzése során az Állami Számvevőszék.

A zűrös választás

Egyre több a bizonytalanság és a "rendszerhiba" a vasárnapi, ferencvárosi időközi parlamenti választás körül. Előbb az ajánlószelvények máig tisztázatlan ügye adott alapot a találgatásokra, a múlt hét szombaton és vasárnap pedig a külképviseleti szavazás maradt el.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI