Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tüntetők foglalták el a Ludwig Múzeumot

Körülbelül harminc művészeti egyetemistákból álló csoport ülősztrájkot tart a budapesti Ludwig Múzeum lépcsőjén, amiért a kormány bejelentés nélkül megvonta a megbízatást Bencsik Barnabástól, és egy másik művészeti vezetőt támogatott. A fiatalok délután fórumot tartanak, ahova várják Balog Zoltánt is.

"Átláthatóságot!" - ülősztrájkolók foglalták el a Ludwig Múzeum lépcsőjét

Nagyjából 30 fő, az Összetartás a Kortárs Művészetért Csoport tagjai és támogatói közül ma 11-kor erőszakmentes tiltakozásba kezdtek a Ludwig Múzeum igazgatóváltása miatt. Úgy tervezik, hogy zárás után maradnak, a biztonsági őröket készületlenül érte az akció.

Melyik a legsumákabb minisztérium?

A karácsony előtti utolsó napon, amikor a szocialista frakció egy része az előállított LMP-sekkel együtt a Gyorskocsi utcában töltötte az időt, az MSZP-s Józsa István a közpénzek felhasználását firtató kérdésözönt zúdított a minisztériumokra.

Mozgáskorlátozás: furcsaságok a NEFMI pályázata körül

Az elmúlt évben jelentősen átalakult a súlyosan mozgáskorlátozott személyek közlekedési támogatásának rendszere, és a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma örömmel számolt be arról, hogy az új autó vásárlásához nyújtott támogatás összege a háromszorosára nőtt. Az autók finanszírozásra és beszerzésére kiírt pályázat azonban több mint furcsa.

Meghívó tárgyalásra: atlatszo.hu vs NEFMI

Még nyár elején kértük ki közérdekű adatként a Nemzeti Erőforrás Minisztériumtól az Operaház működéséről készített, sajtóhírek szerint milliárdos visszaéléseket feltáró jelentést.

Szócska Audival jár, Hoffmannak jár a lakásbérleti támogatás

A kormányzati portálon közzétett adatok szerint, a tárca államtitkárai havi bruttó 997 ezer forint illetményben részesülnek.

Az operaházi jelentésért perlünk

Az index jó egy hónapja tudósított arról, hogy egy közel hatszáz oldalas jelentést készített az Operaház akkori miniszteri biztosa, amelyben több mint egy milliárd forintnyi visszaélésgyanús ügyet gyűjtött össze.

Milliós fizetés mellé lakás is jár az államtitkároknak

Milliós fizetés mellé lakás is jár az állami vezetőknek. A Blikk kiderítette, éppen egy tucat államtitkárnak biztosítanak a tárcák szolgálati lakást.

A tévévezér és felesége Felleginek ír beszédeket

Áfával együtt 2 187 500 forintot kap az év első öt hónapjára beszédírásra Ókovács Szilveszter Duna TV-s vezérigazgató felesége, Máthé Zsuzsa. Fellegi Tamás miniszterrel szerződtek.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI