Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [5]  Oldalak:   1

A kerítésen innen – Válsághelyzet és pénzszórás: erre mentek el a százmilliárdok

Hatalmas pénzeket szór el a kormány a határvédelemre hivatkozva, és egy jogszabály lehetővé teszi, hogy közbeszerzés nélkül vásároljon eszközöket, szolgáltatásokat. Csak a rendőrség 100 milliárd forintnál is többet költött el így, ráadásul nem mindig egyértelmű, hogy tényleg a menekülthelyzet indokolta-e az adott beruházást.

Határvédelem luxusáron

Egy belvárosi bérpalota áráért állítottak fel pár konténert a tranzit zónákban – áradnak a különös tételek, miután Harangozó Tamás fél tucat állami szervből szorította ki a határvédelmi kiadásokat.

Két minisztériumot perelnek

Közérdekű adat közlésének elmulasztása miatt a Szabadság Kör nevében Balog Zoltán fideszes parlamenti képviselő és Gulyás Gergely ügyvéd beperelte az Országos Rendőr-főkapitányságot és az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumot.

Beperelték az igazságügyi minisztériumot

A fideszes politikusokat és jobboldal értelmiségieket tömörítő Szabadság Kör beperelte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumot

Hézag-ügy: féltik a rendőrséget

Draskovics Tibor kinevezés előtt álló igazságügyi és rendészeti minisztertől félti a rendőrséget a Fidesz, miután kiderült, hogy az egykori pénzügyi államtitkárra vonatkozó dokumentumok eltűntek az ORFK honlapjáról.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI