Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Pécsi Közlekedési Zrt. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Adótartozás kiszivárogtatása miatt nyomoznak

Ismeretlen tettes ellen kiszivárogtatás miatt indított eljárást a rendőrség, miután a sajtó a Pécsi Közlekedési Zrt-re kirótt több százmilliós büntetésről számolt be adótartozása és a városi buszeladással kapcsolatos szerződése kapcsán.

Gyanús szerződések a PK Zrt-nél

Pécs fideszes alpolgármestere elmondta, büntetőfeljelentéseket tesznek a Pécsi Közlekedési Zrt. által kötött kommunikációs és tanácsadói szerződések, valamint gépkocsi juttatások miatt.

A PK Zrt.vezetője 13 millióért bérelt magának Volvo luxusterepjárót

Megkezdődött a Pécsi Közlekedési Zrt. átvilágítása, miután Pécs városa visszavette a közlekedési cég részvényeit a Mecsekbusz Kft.-től.

774 millióra bírságolt a pécsi buszeladások miatt a NAV

Színlelt szerződésekkel adta el buszait a Pécs Közlekedés Zrt. két évvel ezelőtt, és az eladás után nem fizetett be több mint 443 millió forint áfát, állapította meg az adóhatóság revíziója a Pécsi Újság értesülése szerint.

A láthatatlan buszmilliárdos

A hazai buszos személyszállítás egyik meghatározó szereplője Rehus Ernő velencei vállalkozó. Noha a szakmában mindenki ismeri, máig igyekszik rejtve maradni, a háttérből mozgatja off-shore szálakban bővelkedő cégbirodalmát, eddig igencsak eredményesen.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI