Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Helyek:
Somogy megye [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

28-ból 8 OLAF-levelet adtak ki nekünk az Elios-ügyben érintett települések, 9 település nem is válaszolt

Az Átlátszó adatigénylését Szekszárd az OLAF-ra hivatkozva megtagadta, Jászberény, Szolnok és Zalaegerszeg pedig azt válaszolta, hogy megkérdezik Polt Pétertől, hogy kiadhatják-e az EU csalás elleni hivatalától kapott levelet a települések közvilágítási projektjeinek vizsgálatáról. Kilenc település semmit nem válaszolt az adatigénylésünkre.

Sima Facebook-megosztásért hallgattak ki és rabosítottak 17 embert Siófokon

Kovács Péter Balázs, a DK Somogy megyei elnökségi tagja, Siófok egyik legismertebb polgára nem is sejthette, hogy micsoda lavina fogja nemsokára elragadni, amikor idén februárban az Árpi Lapjairól Kitiltottak Társasága nevű Facebook-csoportban meglátta ezt a bejegyzést, amit a saját fb-oldalán megosztott.

Nekik a Balaton a Riviéra - A siófoki önkormányzati cég milliói

Siófokon több helyi politikus cége is önkormányzati megbízásokból és előnyös bérleti szerződésekből gazdagszik, de jól járt egy „közeli” vállalkozó is. Minderről egy dokumentum szól.

Siófoki VIP-lista a kukaszállításra

Január közepe óta több büntetőfeljelentést tett Siófok polgármestere, az új városvezető szerint ugyanis az önkormányzat egyes cégeinek gazdálkodása az elmúlt években nem volt minden tekintetben jogszerű. A város több képviselőjének például nem kellett fizetni a szemétszállításért.

Százmilliókat pazarolt a dunántúli vízmű

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nél lefolytatott átvilágítás sokkal nagyobb gondokat tárt fel, mint amire előzetesen gondolni lehetett – mondta Winkler Tamás, a DRV vezérigazgatója.

Sávoly: vannak kockázatok

Adottak a feltételek ahhoz, hogy szerdán lezáruljon a Balatonring beruházás hitelszerződésének előkészítése, és azt a felek alá is írják. Ez a feltétele annak, hogy határidőre elkészülhessen a motorversenypálya – közölte péntek délután Suchman Tamás , a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, a sávolyi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a helyszínen, Sávolyon tartott tájékoztatóján.

Elsumákolt fizetési listák, több helyen hiányos az adatsor

Nagy port kavart az állami és önkormányzati cégvezetők fizetésének nyilvánosságra hozatala. Néhány somogyi cégnél még mindig titok övezi a kereseteket...
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Az Elios Zrt. közbeszerzési sikerei

Az Elios Zrt. közbeszerzési sikerei

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb vállalkozása, az Elios Innovatív Zrt. 2009-ben jött létre. Első évében 8,4 millió forintos árbevételt termelt, 2011-re azonban ez az összeg meghaladta a hárommilliárdot....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI