Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
üzleti etika [X]
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Végleg a Rogánt reptetők cégénél maradhat a budaörsi reptér

Jó kormányzati kapcsolatokkal rendelkező cég vette át a tönkrement Magyar Repülő Szövetségtől a budaörsi reptér üzemeltetését, kérdés, ez miért éri meg nekik a jövőben. A vitatott körülmények között megszűnt szakszövetség helyét átvevő szervezet vezetőjének is ismerősen cseng a neve, ő Tuzson Bence államtitkár testvére.

Gigászi offenzívába fogott Mészáros Lőrinc

A külpiacokról szeretne friss pénzt és befektetési lehetőségeket szerezni Mészáros Lőrinc, hogy tovább hizlalja a kormányzati hátszéllel, nem éppen etikusan felépített cégbirodalmát.

Profit és tisztesség – nem összeférhetetlenek

Nem a kerülő utak és kiskapuk, hanem az együttműködés és a tisztességes piaci verseny segíti elő a fenntartható fejlődést a Telenor tapasztalatai alapján.

A korrupció melegágya: állami cégek a törvények felett

Nem jeleskednek a legfontosabb állami vállalatok sem a törvények betartásában, sem az átláthatóságban, miközben az adófizetők pénzén működnek, azzal gazdálkodnak. Legalábbis ez derült ki a Transparency International (TI) legújabb, tegnap nyilvánosságra került vizsgálatából. Az állami vállalatok kifogásolható magatartása melegágya lehet a korrupciónak.

Állami cégeket vizsgált a Transparency

Kevesebbet titkolóznak az állami vállalatok a honlapjaikon - és már ez is előrelépés - közölte a Transparency International (TI). A helyzet ettől még nem megfelelő.

Szórakoztató tartalom: a kormány elfogadta a Nemzeti Korrupcióellenes Programot

A kormány elfogadta a Nemzeti Korrupcióellenes Programot és az azzal összefüggő intézkedések 2015-2016-ra vonatkozó tervét - derül ki a Magyar Közlönyben szerdán megjelent határozatból.

Orbán Viktor Andy Vajnáról és Habony Árpádról

Andy Vajna filmügyi kormánybiztos kaszinókoncessziójáról és Habony Árpád tanácsadóról is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök újságírói kérdésre válaszolva miskolci sajtótájékoztatóján kedden.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI