Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Autórádió Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Arató: A Médiatanács kárt okoz a Klubrádiónak

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa csaknem két hónap után kezdi végrehajtani a Fővárosi Ítélőtábla március 14-i jogerős döntését, amely alaki hiba miatt hatályon kívül helyezte a testület decemberi határozatának azt a részét, amelyben az Autórádió Kft.-t hirdette ki nyertesnek a jelenleg a Klubrádió által használt 95,3 MHz-es frekvenciára kiírt pályázaton.

Az MTI-jogtanácsoshoz közeli az Autórádió Kft.

Noha a Klubrádió frekvencáját elnyerő Autórádió Kft. tulajdonosai továbbra sem nyilatkoznak, egyre több érdekes összefüggés merül fel pályázatukkal és győztessé nyilvánításukkal kapcsolatban. Arról már lapunkban is többször írtunk, hogy az Autórádió Műsorszolgáltató Kft. a 1036 Budapest, Bécsi út 52-54. II./4. címre van bejegyezve.

A titokzatos Autórádió, az ukrán szál és a frekvencia

Megszólalt a rejtélyes Autórádió Kft. tulajdonosa, Tamás Hajnalka. Igazolódni látszik az a feltételezés, hogy a frekvencianyertesnek nincs elég pénze arra, hogy elindítsa az Autórádiót. A háttérben ott az ukrán szál.

Arató: Nem engedik, hogy pofázzon az ember

A Klubrádió vezetősége szerint nem pályázat volt, hanem betiltás, azzal a céllal, hogy korlátozzák Magyarországon a civil véleménynyilvánítást.

Egyelőre bujkál az új rádiótulajdonos

Még csak találgatják, ki áll a Klubrádió frekvenciáján februártól működő rádió mögött. Az új tulajdonosok elérhetetlenek.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI