Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Badacsonytomaj Város Önkormányzata [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Trükközött az önkormányzat, 90 milliót bukhatnak

Az eddig sem volt kérdéses, hogy a badacsonytomaji önkormányzat úgy adott el egy ingatlant, hogy annak egy része nem is a településé volt. Egy jogerős ítélet alapján viszont már az is biztosan tudható: nem tévedés, hanem megtévesztés történt.

Van egy nagyon gyanús terasz Badacsonytomajon

Bruttósítással felturbózott vételár, ingatlanügynökké átlényegülő alpolgármester, tévedésbe ejtő helyhatóság és egy a tulajdonos tudta nélkül értékesített terasz – epizódok egy badacsonytomaji önkormányzati ingatlan eladásának hétéves történetéből.

Tanmese a városvezető családi telkén épülő képzőközpontról

Lacika jó tanár volt, polgármesterként nem romolhatott el ennyire – mondják Badacsonytomaj polgármesteréről, aki miatt alaposan felborzolódtak a kedélyek a településen.

Fidesz-tag lett, jött a 35 millió

Badacsonytomaj - Alig egy éve lépett be a Fideszbe az a badacsonyi iskolaigazgató, akinek a cége, a Bétakris Nonprofit Kft. néhány hónappal ezelőtt 35 millió forintos támogatást kapott képzőközpont kialakítására a Darányi Ignác-terv révén.

Közbeszerzési hibák miatt nem fizetnek a badacsonyi kilátóért

Az uniós projektekben közreműködő VÁTI szabálytalansági eljárást indíott, mert szerinte badacsonytomaji önkormányzat több ponton megsértette a közbeszerzési törvényt a kilátó kivitelezője. A százmillió forintos kilátót építő cég azonban a pénzét követeli és addig nem nyitja meg a 18 méter magas látványosságot, amíg nem kapja meg a pénzét.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Badacsonytomaji képzőközpont

Badacsonytomaji képzőközpont

A Darányi Ignác- terv révén 35 millió forintos uniós támogatást kapott Krisztin N. László, Badacsonytomaj független polgármestere feleségének (a helyi iskola igazgatója) és lányának közös cége...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI